Futsal DM Senior


Hvert år afholdes der DM i futsal.

I Liga Øst og Vest mødes de otte hold 2 gange indbyrdes. Oprykning og nedrykning sker som følger:

- Der er en direkte nedrykker fra Øst puljen og en direkte oprykker fra Futsal Herreserie Øst.
- Nummer 7 i Øst puljen spiller to nedrykningskampe, ude og hjemme, mod nummer 2 i Futsal Herreserie Øst. Den samlede vinder af nedrykningsspillet spiller i Øst puljen den efterfølgende sæson.
- Der er en direkte nedrykker fra Vest puljen og nummer 7 deltager i oprykningsspillet Herresenior/Futsal Kval.-stævne der har deltagelse fra DBU Jylland og DBU Fyn.
- Nummer 1 og 2 fra ovenstående stævne, deltager i Vest puljen den efterfølgende sæson.

Finalespillet bliver afviklet med en kvartfinalekamp, en semifinalekamp og to finalekampe som følger:


- Kvartfinalerne afvikles første weekend efter ligaafslutningen, hvor nummer 1 i vest har hjemmebane mod nummer 4 i øst (kamp 1), nummer 2 i vest har hjemmebane mod nummer 3 i øst (kamp 2), nummer 1 i øst har hjemmebane mod nummer 4 i vest (kamp 3), og nummer 2 i øst har hjemmebane mod nummer 3 i vest (kamp 4).


- Semifinalekampene afvikles den efterfølgende weekend, hvor det højest rangeret hold i gruppespillet har hjemmebanefordel. Vinderen af kamp 1 møder vinderen af kamp 4. Vinderen af kamp 2 møder vinderen af kamp 3.


- Finalekampene skal afvikles over to weekender, som er den tredje og fjerde weekend efter ligaafslutningen. Skal finalekampene afgøres mellem to holde med samme slutplacering i grundspillet vil første finalekamp blive afviklet i ulige år i øst og i lige år i vest. Såfremt et hold har en bedre slutplacering i grundspillet end deres modstanderhold vil det hold med den laveste slutplacering i grundspillet have hjemmebane i første kamp og det hold med den højeste slutplacering i grundspillet vil have hjemmebane i sidste kamp.

Slutspillet bliver i 2019 spillet i følgende weekender:
2.-3. marts kvartfinaler
9.-10. marts semifinaler
16.-17 marts og 23.24. marts finaler