8:8
8:8 på små mål og lille bane

1. Banen.
Der spilles på en bane med idealstørrelsen 68 x 52,5 m, eller på tværs af en godkendt 11-mands bane.
Målfeltet: Feltets størrelse er 8x25 meter. Feltet skal være tydeligt markeret ved opkridtning.
Eventuel anden markering – se Turneringsreglementet.
Målfeltet og straffesparksfeltet er identiske.
Straffesparksmærket: Der placeres et kryds midt på målfeltets forreste linje – 8 meter inden på banen og midt for målet – krydset gælder som straffesparksmærke.
Midterlinien og cirklen: Kan udelades, men banens midtpunkt skal være tydeligt markeret.
I turneringsreglementet kan fastsættes anden banestørrelse, afmærkning og målstørrelse.

2. Målstørrelse.
Målene: Målenes størrelse er 5 x 2 meter (7-mandsmål)

3. Bolden.
Boldstørrelse: 5
I Turneringsreglementet kan fastsættes anden boldstørrelse.

4. Spillernes antal.
Et hold består af 8 spillere samt et 3 udskiftningsspillere.
En af spillerne skal være målmand.
En kamp kan ikke begynde, hvis et af holdene består af færre end 5 spillere. En kamp kan færdigspilles uanset antallet af spillere holdet.
Fri udskiftning er tilladt under hele kampen. Udskiftning skal ske fra sideliniens midte under stop i spillet.
Tildeles en spiller en advarsel (gult kort) medfører det, i senior og U16, en 10 minutters udvisning af spilleren.
Holdet er i denne periode reduceret med pågældende spiller.

5. Spillernes udstyr.
Vedrørende spillernes udstyr henvises til Fodboldloven.

6. Dommeren.
Vedrørende dommeren henvises til Fodboldloven.

7. Liniedommere.
Der anvendes ikke liniedommere.

8. Spillets varighed.
Spilletiden, der fastsættes af den/de turneringsansvarlige, opdeles i 2 halvlege. Se spilletider nederst.

9. Spillets igangsættelse.
Ved start og efter scoring fra banens midte.
Spillere på det hold, der ikke giver bolden op, skal være mindst 7 meter fra bolden, indtil bolden er i spil.

10. Bolden i og ude af spil.
Vedrørende bolden i og ude af spil henvises til Fodboldloven.

11. Betingelse for scoring af mål.
Vedrørende betingelser for scoring af mål henvises til Fodboldloven.

12. Offside.
Offside reglen anvendes ikke.

13. Utilladelig spillemåde.
Vedrørende utilladelig spillemåde henvises til Fodboldloven.

14. Frispark.
Ved frispark skal modspillerne være mindst 7 meter væk fra bolden.

15. Straffespark.
Straffespark tages 8 meter fra mållinien og midt for målet. Øvrige spillere - bortset fra målmanden - skal være bag straffesparksmærket og mindst 7 meter fra bolden.

16. Indkast.
Henvises til Fodboldloven.

17. Målspark.
Ved målspark og frispark i eget målfelt skal modspillerne være uden for målfeltet og mindst 9 meter fra bolden.

18. Hjørnespark.
Ved hjørnespark skal modspillerne være mindst 7 meter fra bolden.

DBU Lolland-Falster:

Udvisning.
Udvisning skal indberettes af arrangørklub senest 2 dage efter kampen.
Indberetningen skal indeholde spillers navn, klub og beskrivelse af forsèelsen.
Såfremt der benyttes en DBU Lolland-Falster - DBU Sjællands dommer, foretager denne indberetning.