De gode eksempler

Få inspiration fra andre klubber, som allerede har lavet flere gode tiltag.

Her på siden kan du finde inspiration til, hvordan din klub kan blive endnu bedre. Nedenstående har vi samlet nogle gode eksempler fra klubber rundt om i landet.

Hvis du også har en god historie fra din klub, som du har lyst til at dele, så send og den gerne på anrm@dbu.dk.

Klubsamarbejde på Lolland-Falster
På Lolland-Falster gik flere klubber sammen om træningen, for både at få et højere niveau i træningen, men også for at få sociale relationer i et større omfang. Til stor succes – både for fastholdelse og fodboldglæden. læs mere om hvordan det gik.

Teambuilding uden fodbold
I Søndersø arrangerede klubbens U15-hold en teambuildingstur, som handlede om alt andet end fodbold. Den indeholdt både klatring, samarbejde og overlevelsestur. Målet var at styrke drengenes sammenhold. Det virkede

Ung-trænere i Skanderborg FC
I Skanderborg FC har man udviklet konceptet ung-trænere. Spillerne i klubbens ungdomsafdeling har mulighed for at blive tilknyttet et af klubbens yngre børnehold som ung-træner/assistent. Det udvikler både spillere og er med til at skabe en stærkere tilknytning for de unge og giver børnene et forbillede i klubben.

Flere stævner på tværs
I FB på Frederiksberg tog man initiativ til at skabe flere fælles aktiviteter på tværs af køn og årgange. Klubben deltager i eller arrangerer selv fire årlige stævner, hvor fokuspunktet er, at så mange som mulig i klubben kan deltage. Enten ved fællesstævner i egen på tværs af køn og årgang eller ture til andre stævner, hvor flere hold deltager og dermed opbygger et netværk.