Bliv en del af Hele Danmarks Fodboldfest

Fodbold er Danmarks nationalsport, og fodbold kan samle Danmark. Så når EM i fodbold, en af verdens største sportsbegivenheder, kommer til Danmark i juni 2021, og de danske drenge endda skal spille alle tre gruppekampe på hjemmebane i Parken, skal der naturligvis være folkefest i hele landet. Alle fodboldklubber er inviteret med, og I kan som klub deltage i ét, flere eller alle af Hele Danmarks Fodboldfests tilbud:
  • Træn med landsholdet: Klubbens hold og spillere kan lave øvelser med landsholdet. Upload jeres videoer af øvelserne og vær med i konkurrencen om fede præmier.
  • Pynt op til landsholdsfest: Bestil merchandisepakken fra Hele Danmarks Fodboldfest og pynt op til fodboldfest. Upload billeder af det festklædte klubhus, og I kan vinde præmier til klubben.
  • Fællessang: Syng landsholdet godt i gang, optag klubbens skønsang og deltag i konkurrencen om præmier, som vil forstærke fællesskabet i klubben.
  • Se kampene sammen i klubben: Lav jeres eget 'storskærmsarrangement'
  • Besøg 'Legends Tour': Det mobile EM-museum besøger seks byer foruden København. Et besøg her giver nærmest garanti for EM-feber.
  • Mere fest lokalt: DR, Mary Fonden og DBU holder fodboldfester i en række boligområder over hele landet. Hvis der bliver fodboldfest i et boligområde nær en klub, vil klubben få mere info om dette, og om hvordan klubben evt. kan blive en del af arrangementet.

Festen og forberedelserne starter allerede nu, så skynd jer ind og læs mere om jeres muligheder under Hele Danmarks Fodboldfest: