Pynt klubben op til EM-festen

Når der skal være fest, skal der pyntes op!

Som klub har I mulighed for at bestille en gratis merchandisepakke, så I kan klæde jeres klub i rødt og hvidt forud for EM-festen - så ingen er i tvivl om, at fodboldfesten er i gang i hele Danmark. Pynter I jeres klubhus bedst, sjovest eller på en helt ny måde, har I mulighed for at vinde fede præmier til klubben.

Pakken, som I kan bestille via formularen nedenfor, indeholder følgende:

• Flagranker i polyester – 2 versioner m. henholdsvis dannebrog og DBU-logo (1 sæt af hver)
  • Dannebrogsflag med tryk (1 stk.)
  • Balloner, røde og hvide m. tryk (25 stk.)
  • Dannebrogskappe/poncho med tryk (2 stk.)
  • Badebolde i hvid m. DBU-logo og flag (7 stk.)
  • Markeringstape m. DBU-logo (1 rulle)
B8DFE76A 7581 48A8 94C8 5A16BEE13D04 1 105 C

I kan bestille jeres klubpakke her:

Skriv klubbens fulde navn (ingen forkortelser)

Skriv modtagernavn, vejnavn, postnummer og by

Deadline for bestilling af merchandisepakken er onsdag den 26. maj 2021.

Behandling af personoplysninger

Når du bestiller en merchandisepakke til klubben, behandler vi en række personoplysninger om dig. Dansk Boldspil-Union (”DBU”) er dataansvarlig, og formålet med behandlingen er administration og fremsendelse af merchandisepakker. Retsgrundlaget for behandlingen er databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1 (b), nemlig opfyldelsen af aftalen om ovenstående pakke. DBU behandler kun alm. personoplysninger om dig; navn, klub, evt. adresse og e-mail. Dine oplysninger vil slettet senest 3 måneder efter, at EM er afsluttet. Du kan læse mere om DBU’s behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik her.

KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål til klubpakken, så indsend dem via formularen herunder

Dansk Boldspil-Union vil, som led i vores kommunikation og interaktion med dig, indsamle og behandle personoplysninger om dig. Det er vores databehandler Third Brand, som vil håndtere spørgsmål m.m. Du kan læse mere om Dansk Boldspil-Unions behandling af dine personoplysninger og dine rettigheder som datasubjekt i vores til enhver tid gældende privatlivspolitik på https://www.dbu.dk/om-dbu/privatlivspolitik/