Der var dømt finaler i det jyske, da henholdsvis finalen for M+32 og M+40 landspokalturneringen skulle finde sin vinder.

Haderslev og Horsens var byerne, der lagde hjemmebane til de to finaler, hvor kombattanterne bestod af Haderslev FK og KB samt Horsens fS og Allerød Fodbold Klub.

Vejret var med finalerne, og udover dagens spillere var der også godt besøgt på de to stadions af tilskuere.

Vinderne af landspokalturneringeren 2022 er…
Haderslev FK v. KB
I kampen om titlen som landspokalvinder 2022 i M+32, stod opgøret mellem Haderslev FK og KB.
En lille let køretur på 265 km. skulle tilbagelægges for KB’s M+32 hold, der måtte tage turen fra det københavnske til det sønderjydske.

Med sig hjem kunne de dog tage trofæet, da KB vandt kampen med 4-1, og dermed kunne lade sig hænge guldmedaljerne om nakken, foran de 478 fremmødte tilskuere.

En af kampens helt store oplevelser var den tidligere superligaspiller Bajram Fetai, der tegnede sig for 2 oplæg og et enkelt mål.

Horsens fS v. Allerød Fodbold Klub
Samtidig som kampen i Haderslev FK, blev der spillet god bold i Horsens, hvor Horsens fS tog mod Allerød Fodbold Klub. Her var det landspokalen i M+40, der stod foran sin afgørelse og som i den anden finale var der en temmelig stor distance som skulle tilbagelægges, for dagens udehold fra Allerød.

Dagens endelige resultat blev 4-3 til værterne for Horsens fS, som dermed kunne lade sig hylde som vindere af årets landspokal 2022.

KB Vinderhold Vindere af landspokalen M+32 KB, Foto: Preben Dalgaard