Tilmeldingen er nu åben til DBU’s landspokalturneringer for M+32 og M+40 hold. Så skal I have mulighed for at blive et nationalt pokalmesterskab rigere, så skal I tilmelde jeres hold inden fristen udløber den 7. august 2023.

Tilmelding sker som altid i KlubOffice.

Er dit hold automatisk overført?

Som udgangspunkt er alle hold, som var aktive i sidste sæsons landspokalturnering automatisk overført til den kommende 2023-24 sæsons pokalturnering.

Det er dog selvfølgelig også en mulighed at nytilmelde hold, hvis I ønsker at være med i kampen om den landsdækkende pokalturnering for M+32 eller M+40.

I kan tjekke om jeres hold er tilmeldt i KlubOffice. Det er også i KlubOffice, at I nytilmelder hold.

Nationale kampe og store oplevelser

Den nationale Landspokalturnering for M+32 og M+40 er en oplagt mulighed til at komme ud og spille nationale kampe og møde nye modstandere, som I ikke møder til dagligt i den ordinære turnering.

Kommer jeres hold rigtig langt i turneringen, så er der nemlig muligheder for at møde klubber fra andre dele af landet. I finalen er det nemlig Øst mod Vest.

Det er også i Landspokalturneringen for M+32 og M+40, at der er mulighed for at få helt unikke fodboldoplevelser. Der er nemlig gode muligheder for at møde tidligere divisionsprofiler, Superliga-spillere og sågar tidligere landsholdsspillere.

Praktisk info

  • Tilmeldingen til Landspokalturnering M+32 og M+40 er åben til og med den 7. august 2023.
  • Al tilmelding foregår gennem KlubOffice.
  • Hold der deltog i DBU’s Landspokalturnering M+32 og M+40 i 2022/23 sæsonen er automatisk tilmeldt.
  • Alle M+32 og M+40 hold kan tilmelde sig.

Yderligere spørgsmål kan rettes til

Thomas
Turneringschef Thomas Lesly Rasmussen
Fællesrækker og herre DS, Drenge indrangering, Pige indrangering, Futsal, Pokalturneringer 4634 0736 4092 8892 (Træffes 10-15)