5 for movement

"5 for movement" er en forkortet version af programmet "11 for Health", som op imod 30.000 elever fra mellemtrinnet har deltaget i siden 2016. Det originale program løber over 11 uger, og har dokumenteret effekt på elevernes sundhed og trivsel. Du kan læse meget mere om det fulde 11 ugers program HER.

Erfaringerne fra "11 for Health" viser, at nogle skoler har svært ved at finde plads til et 11 uger langt forløb med fodbold og sundhedsundervisning, og mange lærere har derfor efterspurgt en forkortet version af programmet. Med "5 for movement" er dette ønske nu imødekommet. 

OBS: Vi har et stort ønske om at få skoler til at afprøve ”5 for movement” i sin helhed, så vi kan få feedback på hvordan det fungerer. Hvis du tænker at det kunne være noget for dig, så må du meget gerne sende en mail til 11forhealth@dbu.dk hvori du angiver skolens navn, adresse, dit navn, samt hvornår du påtænker at sætte gang i forløbet. Der er afsat ca. 20 materialesæt med bolde, kegler og veste, til de første skoler, som vælger at køre ”5 for movement” i sin helhed, så hvis din skole er en af disse, kan I forvente at modtage et gratis materialesæt.

Lettilgængelige materialer

For at gøre det nemt tilgængeligt for dig som underviser, har vi udviklet dette website, hvor det er muligt at finde alt hvad du har brug for, hvis du gerne vil i gang med "5 for movement".
Ved at klikke på boksene herunder, kan du finde relevant information om aktiviteten samt tilgå undervisningsmaterialet til hver af de 5 uger. Du kan også se videoer af øvelserne og meget mere.


Har I spørgsmål til "11 for Health", er I meget velkomne til at kontakte projektleder Tina Enestrøm eller projektkoordinator Mikkel Alleslev Havgry på mail: 11forhealth@dbu.dk eller på tlf.: 4326 2222.