Forgæves fremmøde

Hvad gør jeg?

- Gå ind på Mit DBU eller din Fdbold app for at sikre dig, at det ikke er dig der er kommet afsted på et forkert tidspunkt eller kommet til at køre et forkert sted hen.

- I samme omgang sikrer du dig også at kampen stadig eksisterer i systemet og derfor ikke er aflyst. Du får besked om aflyste kampe på din mail, og kampen bliver fjernet fra dit kampprogram.

- Hvis kampen ikke er aflyst og altså stadig figurerer i dit kampprogram, kan du på Fodbold app’en, gå ind under kampen og trykke på fanen kontakt i bunden. Herigennem kan du finde kontaktinformationer til holdenes trænere og holdledere. Prøv at tage kontakt til disse for at høre, hvad status er med kampen.

- Kan du ikke få fat på klubberne, har du jævnfør turneringsreglementet pligt til at vente på holdene, indtil 15 minutter efter kampstart.

Kontakt administrationen og giv dem besked om forløbet.

- Hvis klubberne internt har besluttet at aflyse/flytte kampen uden at give besked til dig og DBU Lolland-Falster er du berettiget din omkostningsgodtgørelse for kampen. Tag kontakt til administrationen, hvor du gør opmærksom på at du er kørt forgæves, så administrationen er informeret.