MENU
D
T
M
S

DBU Sjælland søger en klubrådgiver

DBU Sjælland søger en klubrådgiver til at varetage klubberne i den sydvestlige del af Sjælland. Ansættelsen løber frem til december 2015 (med mulighed for forlængelse).En af DBU Sjællands vigtigste opgaver er at understøtte arbejdet i de sjællandske fodboldklubber. Derfor søger vi endnu en klubrådgiver til en projektansættelse, der løber frem til december 2015 (med mulighed for forlængelse) til at varetage klubberne i den sydvestlige del af Sjælland. 

Klubrådgivning tager udgangspunkt i afdækning af klubbernes ønsker og behov – som også vil blive din primære arbejdsopgave, ligesom dialog og sparring med klubbernes frivillige ledere vil blive et væsentligt omdrejningspunkt i din arbejdsdag.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men der vil blive lagt vægt på at du har rådgivererfaring. Vi forventer desuden, at du er fagligt og personligt rustet til at drive en proces i samspil med en klubledelse.

Klubrådgiverens funktion
Klubrådgivernes hovedopgaver er at afdække ønsker og behov i fodboldklubberne. I dette ligger blandt andet: 

- Formidle holdninger og budskaber fra omklædningsrum til bestyrelseslokale – og omvendt 
- Gennemføre grundlæggende klubudvikling i form af eksempelvis klubbens årsplan 
- Sætte fokus på salg af kerneydelser (turneringer, stævner, kurser etc.)

Klubrådgiver profil
Vores nye klubrådgiver har/skal:

- Behersker spørgeteknik
- Har kendskab til og erfaring med foreningsarbejde
- Har fagligt indblik – ledelsesmæssigt og sportsligt
- Har salgskompetencer
- Er serviceminded 
- kan indgå i en politisk ledet organisation, hvor samspillet med bestyrelses- og udvalgsmedlemmer er en væsentlig faktor

DBU Sjælland tilbyder
Et spændende job med faglige og personlige udfordringer, samt en afvekslende arbejdsdag med stor frihed og fleksibilitet. Huset i Himmelev har højt til loftet, så der er plads til de skæve og kreative tanker i målet om at forbedre de sjællandske klubbers udvikling og vilkår. Løn og vilkår ifølge aftale

Hvis det bliver dig
Hvis du bliver vores nye medarbejder, vil du blive tilknyttet DBU Sjællands administration, men dit arbejde vil dog hovedsageligt udføres hjemmefra og i fodboldklubberne. Du må forvente en del aftenarbejde , da det typisk er der de frivillige klubledere kan mødes.

Ansøgningsfrist
Vi forventer, at du begynder hos os hurtigst muligt og senest d. 1. oktober 2014. Der er ansøgningsfrist den 15. august 2014, og vi forventer at afholde jobsamtaler umiddelbart derefter. Send din ansøgning og cv til: job@dbusjaelland.dk. Du er velkommen til at kontakte udviklingskoordinator Lene Rydal på telefon 2235 3330 for at høre nærmere om jobbet.

Ansøgningsfristen er 15. august 2014.DBU Sjælland er den næststørste lokalunion under DBU. DBU Sjælland er en interesseorganisation for 369 medlemsklubber med godt 86.000 fodboldspillere. Organisationens hovedopgave er at varetage og fremme fodboldens interesser på Sjælland i forhold til klubberne. DBU Sjællands kernekompetencer er turnerings-virksomhed, uddannelse, udvikling af klubber, aktiviteter til fremme af fodboldspillet, samt vidensbank og anden servicevirksomhed overfor klubberne. Administrationen ligger i Roskilde og beskæftiger 15 fuldtidsansatte, tre eksterne dommerpåsættere og to klubrådgivere.

Log ind