MENU

Sommerhilsen fra formanden

Åben brev fra Gert Lundgaard, formand for DBU Lolland-Falster ...

Kære alle

Sommerferie og fodboldaktiviteter
Forårets mange fodboldaktiviteter er afsluttet, men i disse dage og uger er der mange Fodboldskole aktiviteter og i nær fremtid vil de første træningskampe og turneringskampe for seniorer og ungdomshold blive afviklet.

Men jeg tænker at vi godt må nyde de næste ferieuger måske med lidt færre fodboldaktiviteter, mere tid til at være sammen med familien, men også glæde os og se frem imod eftersommerens opgaver.

Møde med Formandsklubben og den nye Ungdomsformandsklub
En af eftersommerens første aktiviteter bliver etablering af vor Ungdomsformandsklub.
DBU Lolland-Falster har med dette tiltag et ønske om at være endnu tættere på de personer, der i vore klubber har ansvaret for aktiviteter for ungdomsspillere, piger som drenge.

Med dette tiltag vil DBU Lolland-Falsters Ungdomsgruppe sætte fokus på tiltag, bl.a. hvordan sikrer vi, at endnu flere piger og drenge får lyst til at spille fodbold, hvordan fastholder vi spillere til vor sport, klubber og union drøfter nye ideer til, hvordan udvikler vi fælles hold - en, to eller tre klubber - for enkelte årgange.

"Fremtiden kommer af sig selv - fremskridtet ikke"
DBU Lolland-Falster er i færd med at evaluere unionens visionsplan "DBU Lolland-Falster på vej mod 2015" og udvikle vor visionsplan mod 2018.
På dette møde i Formandsklubben vil vi gerne drøfte med formændene, hvordan vil i udvikle jeres klub de næste 3 år, de næste 5 år?
Som union vil vi gerne bidrage til at klubbernes ledelse i klubben drøfter og iværksætter tiltag for at sikre fremskridt.
DBU Lolland-Falster vil til inspiration gennemgå oplæg til udarbejdelse af strategier, som klubbestyrelserne kan lade udarbejde i og for egen klub.
"Fremtiden kommer af sig selv - fremskridtet ikke".

Aftenens gæst, Jesper Møller, DBUs formand
DBUs formand, Jesper Møller besøger den 20. august Lolland-Falster og vil være vor gæst denne aften. Jesper Møller vil på mødet fortælle jer om, hvordan han ønsker, at DBU skal udvikle sig hen imod, kort orientere om hvordan DBU er i færd med revurdere DBUs visionsplan, og sætte nye mål, større åbenhed, mere involvering, men også ønsket om, at DBU skal være tættere på klubberne og meget mere.
Jesper vil på mødet naturligvis besvare spørgsmål fra mødets deltagere.

U19 Kvindelandshold - gæster Lolland-Falster
Jeg håber, at vi ses onsdag den 20. august i Nykøbing Falster - det er vigtigt, at klubber og union mødes og at din klub er repræsenteret, men jeg håber også at mange af jer får tid til at se U19 Kvindelandsholdet spille mod Irland dels tirsdag den 19. dels torsdag den 21. august i henholdsvis Nykøbing Falster eller i Sakskøbing. Husk der er gratis adgang til kampene.

Husk, tilmeldingsfrist til mødet den 20. august er 12. august - læs mere her.

God sommer

Gert Lundgaard
Formand

Log ind