MENU

Landskampe på Lolland-Falster

Nykøbing F og Sakskøbing kommer til august til at ligge græs til to U19 kvindelandskampe, når landets bedste fodboldpiger spiller to venskabskampe mod Irland.

De er de allerbedste kvindelige landsholdspillere i deres årgang – måske nogle af verdens bedste. Og nu kommer de en tur til Lolland og Falster. Tirsdag d. 19. og torsdag d. 21. august spiller de danske U19 kvinder to venskabskampe mod Irland. Kampene er holdets sidste forberedelse inden holdet i september, skal spille EM-kvalifikation i Aserbajdsjan.

Valget af Lolland-Falster som hjemmebane for de to kampe, skyldes ikke mindst DBU Lolland-Falsters øgede fokus på pige- og kvindefodbolden.

”Vi glæder os til at fremvise pigefodbold på topniveau og samtidig bruge kampene aktivt til at øge interessen for pige- og kvindefodbold i området ” lyder det forventningsfuldt fra Arne Jensen, Pige- og Kvindefodboldkonsulent i DBU Lolland-Falster.

Håber på to festlige fodbolddage
Ligeledes ser DBU glædeligt frem til at vise landsholdsfodbolden frem i området, når de talentfulde piger kommer på besøg. Det danske hold forventes også at have lokalt islæt, idet Nykøbingenseren Rikke Sevecke kan forventes at være at finde på det danske hold. Rikke har haft sin fodboldopdragelse i B1921 (Nykøbing FC), men spiller nu i ligaklubben Ballerup-Skovlunde.

”Der har været vist stor interesse for at være værter for arrangementet fra både værtsklubberne og DBU Lolland-Falster, som begge gerne vil gøre en indsats for at skabe et flot arrangement til glæde for både holdene, tilskuere, klubbernes egne spillere og borgerne. Vi glæder os til at vise pigefodbolde på højeste niveau frem og så oven i købet med en lokal spiller på holdet,” lyder det fra DBU’s landsholdskoordinator, Nick Madsen, der ser frem til at skabe nogle festlige rammer om kampene.

De næste måneder går nu med forberedelser, så der bliver garanti for to store fodboldoplevelser. Kampene spilles tirsdag d. 19. august kl. 18:30 på Telenor Arena i Nykøbing F. hvor alle klubber på Lolland-Falster bliver indbudt og torsdag d. 21. august kl. 12.00 på Inges auto Park i Sakskøbing, hvor alle skoler på Lolland-Falster bliver indbudt.

Der er GRATIS entre til begge kampe 
Ønskes yderligere oplysninger kan DBU’s landsholdskoordinator, Nick Madsen, kontaktes på 4326 2250 - nick@dbu.dk eller Arne Jensen, Pige- og Kvindefodboldkonsulent i DBU Lolland-Falster, på 5328 4004 - arne@puskas.dk  

Log ind