MENU

U14 piger fra NAB helt til tops

NABs U14 piger vinder sjællandsmesterskabet

En lang sæson med mange sejre og kun 1 nederlag blev søndag kronet med et sjællandsmesterskab i U14 pige rækken for 7mandshold under DBU Sjælland.

NABs dygtige piger mødte TFC Odsherred i finalen om Sjællandsmesterskabet ved DBU Sjællands store Final 4 stævne i Borup.

Finalen blev vundet med 2-1 efter en overbevisende indsats, hvor NAB var spilstyrende gennem hele kampen. Sejren kunne nemt have været større, da NAB pigerne havde flere store målchancer, som kun takket været en godt spilled Odsherred målmand ikke gav flere mål.

NAB var kommet i finalen efter et sandt drama i semifinalen mod Tune IF. Den ordinære kamp var endt 4-4 efter en meget tæt og jævnbyrdig kamp, hvor de to hold skiftedes til at føre. Efter to velspillede halvlege med flotte mål i begge ender sluttede kampen uafgjort.

Alle NABs mål i semifinalen blev scoret af holdet frontangriber Cecilie Vingsøe, der virkelig havde fået snøret støvlerne rigtigt på. Hun scorede også begge mål i finalen.

Semifinalen skulle afgøres på straffesparkskonkurrence. Holdene brændte hver et skud i den første runde af fem spark, og nu skulle det afgøres med et spark ad gangen.

Første skytte fra NAB var målmand Christine Hansen, der meldte sig frivilligt til at tage sparket. Og hun var iskold og scorede sikkert på Tune målmanden. Derefter gik hun selv ind i målet, og hvis hun reddede sparket var NAB i finalen.

Tune spilleren skød højt, men Christine Hansen fik hænder på bolden og slog den på overliggeren. Dermed blev hun dagens store helt, og NABs U14 piger var i finalen mod TFC Odsherred.

I finalen var der aldrig tvivl om resultater. NAB spillerne sad på kampen fra start til slut og kunne fortjent trække sig sejrrigt ud af finalen med retten til at kalde sig Sjællandsmestre. ”Det er en flot præstation af pigerne. De har arbejdet hårdt for det her hele sæsonen og derfor er det fuldt fortjent, at de ryger helt til tops på Sjælland i 7mands fodbold,” siger Søren Knudsen, der er træner for U14 holdet.

Log ind