Deltag i Jyske 3-bold Storstævne

Jyske 3-Bold Storstævner er en anderledes fodbolddag, hvor der spilles 3 mod 3 på små lukkede udendørsbaner med bander. Søndag 6. september 2015 bliver Nykøbing mere end tusind små fodboldben rigere, når Jyske 3-bold Storstævne indtager boldbanerne på NFC anlæg syd.

Hvad er jyske 3-bold?
For dem som ikke har stiftet bekendtskab med konceptet, så er Jyske 3-bold storstævnerne 3-mands stævner for U5 til U9 for drenge og piger. Tilmeldingen er ganske gratis, men det koster 600 kroner at udeblive.

Der er ikke nogen vindere eller tabere til Jyske 3-bold storstævnerne, da det hele handler om boldberøringer og boldglæde.

Hvert hold består af tre spillere og evt. en udskifter. Der spilles i puljer à 5-6 hold. Hver kamp varer 8 minutter og bliver spillet på små baner med bander. Reglerne er enkle og der er ingen resultatregistrering. Derfor ligger fokus alene på leg, ligeværd, teknik og boldglæde.

Klubberne dømmer selv kampene, idet førstnævnte hold dømmer!

Tilmeldingsfrist 21. august
Jyske 3-Bold foregår på Nykøbing FC's baner på deres anlæg syd søndag 6. september 2015. Tilmeldingsperioden løber frem til 21. august 2015. Der er plads til 260 hold og tilmeldingen foregår efter "først til mølle princippet". Tilmelder du flere hold fra samme klub, skal holdene være sportsligt lige stærke, da der ikke er niveaudeling på stævnet.

Læs mere om Jyske 3-bold her

Tilmeldingen foregår via din klubs adgang til klubadministrationssystemet KlubOffice.

Spørgsmål
Har I spørgsmål angående jyske 3-bold storstævnet, så kan I kontakte sekretariatet på telefon 54 82 67 68 eller mail: info@dbulolland-falster.dk

 Indbydelse


Skal dit hold tage del i løjerne til Jyske 3-bold den 6. september? Foto: Michael Juul

Log ind