Fodbold på skoleskemaet

DBU Lolland-Falster inviterer alle fodboldledere, skoleledere, skolelærere og kommunalpolitikere til en inspirerende søndag på Hotel Maribo Søpark

Konferencen ”Fodbold på skoleskemaet” søndag 22. februar klokken 9.00, sætter gennem hele søndagen et skarpt fokus på, hvordan vi på Lolland-Falster kan få sat fodbold på skoleskemaet i det kommende skoleår.

”Det gælder om at komme i gang med forarbejdet nu, så flest mulige skoler og fodboldklubber til det nye skoleår er kommet i gang med samarbejder, der kan sætte fodbold på skoleskemaet,” siger Søren Knudsen, der er formand for DBU LFs kommunegruppe. Det er DBU LFs kommunegruppe, der har arrangeret konferencen.

Konferencens formål er gennem viden og inspiration, at skabe interesse og motivation blandt fodboldledere, skoleledere, skolelærere og politikere til, at udnytte skolereformens gode muligheder for samarbejde om at sætte fodbold på skoleskemaet.

”Vi har lavet et godt program, hvor vi præsenterer 3 samarbejdsprojekter, der er i gang. Det er alle tre projekter, som vi kan lære og blive inspireret af, ” siger Søren Knudsen.

De tre projekter dækker indskoling, mellemskolen og udskolingen. Vi møder fodboldfolk og skolefolk fra Tune, Hillerød og Tingsted. De vil alle i detaljer fortælle om hvordan de har gjort, hvordan de kom i gang og hvad de ville opnå med samarbejdet mellem skole, fodboldklub samt kommune og DBU lokalunion.

”Der har været nok luftig snak om muligheder og umuligheder i forbindelse med skolereformen. Nu skal vi i gang og gøre det konkret for både fodboldklubberne og skolerne, og det er vores håb at konferencen vil sætte gang i lysten til at lave lokale samarbejder, så vi kan få fodbold på skoleskemaet i det nye skoleår, ” siger Søren Knudsen.

På konferencen vil DBU ved Kenneth Grønlund, Skolelederne Peder Skelbo Hansen og Kommunerne ved udvalgsformand Tom Larsen give deres indspark til debatten og give alle konferencedeltagerne et godt udgangspunkt for at komme i gang med arbejdet, når de kommer hjem.

Det er gratis at deltage i konferencen og du tilmelder dig via dette link.

Dagens program: 
9.00 Velkommen
9.15 1. projekt
Lars Djuraas, Skoleleder Tune Skole
Pauli Christensen, Tune IF
10.30 Pause 
10.45 2. projekt
Kurt Curth, Hillerød kommune
Christian Ravnkilde Andersen, HGI Hillerød Fodbold
11.30 3. projekt
Jakob Christoffersen, Nordbyskolen
Tim Larsen, Tingsted Boldklub  
12.15 Frokost
13.00 Hvad vil DBU? Hvad vil kommunerne? Hvad vil Skolerne? Hvad vil klubberne?  
Kenneth Grønlund (DBU), Tom Larsen (Lolland Kommune), Peder Skelbo Hansen (Nordbyskolen) giver hver deres indspark til debatten.
14.00  Hvordan kommer vi videre?  
14.15 Networking  
15.00 Tak for i dag  

Læs mere om ...

 DBU. Styrk sammenholdet
DBU. Link til Skolereform
DBU. LInk til skolesamarbejde i Brønderslev
DBU. Link til projekt - Mere idræt til børn og unge i Hillerød

Log ind