DBU Lolland-Falsters bestyrelse i lederuddannelse

Lørdag den 13. juni lød startskuddet for DBU Lolland-Falsters bestyrelse til deres leder uddannelsesforløb

Det er en proces, hvor bestyrelsen vil uddanne sig indenfor lederområdet. Der er fokus på det personlige lederskab samt betydningen af, at være politisk leder. Det er vigtigt at der er fokus på forsat uddannelse og udvikling af bestyrelsens kompetencer, da verden er stadig omskiftelig.

Det er vigtigt for at bestyrelsen, at den også på ledelsesdelen er klædt super godt på, i forhold til de forandringer som fodbolden konstant står i. Bestyrelsen har givet sig selv et frikvarter fra dagligdagen, hvor ledelseskompetencerne så kan udvikles endnu mere, således at opgaverne fremadrettet kan løses endnu bedre end de gøres i dag.

Det blev en udbytterig dag med gode drøftelser omkring selve ledelsesbegrebet, men også i forhold til de udfordringer som DBU Lolland-Falster står med i dagligdagen. Bestyrelsen vil gerne opfordre klubberne på Lolland-Falster til, at tage et frikvarter fra dagligdagen og anvende dette frikvarter på at drøfte ens egen organisation og fremtiden. Hvis der måtte være behov for assistance til en sådan dag, er I mere end velkommen til at kontakte DBU Lolland-Falsters administration.

Log ind