D
T
M
S

Fodbold i skolen

Skal din fodboldklub være en del af skoledagen?

”Den Åbne Skole” giver mulighed for at jeres klub kan vise, hvad fodbold kan gøre for alle elever - øvede og uøvede, drenge som piger.

Fodbold i skolen kommer eleverne til gode, der får motion og fysisk udfoldelse på skoleskemaet, men der kan også være mange fordele at hente for jeres klub. Et samarbejde mellem skole og klub kan for eksempel give flere frivillige, flere medlemmer eller flere trænere til klubben og være med til at gøre klubben synlig og mere dynamisk i lokalområdet.

Samarbejdet med skolen er en unik mulighed for klubben, men det kræver forberedelse og indsigt at få samarbejdet til at blive succesfuldt og givtigt for alle parter.

DBU har derfor skabt en ny hjemmeside til skole- og klubsamarbejdet, hvor begge parter kan hente indhold og inspiration til et samarbejde. I kan læse meget mere om mulighederne for samarbejdet mellem skole og klub på DBU´s nye skolesite www.dbulolland-falster.dk/fodbold_i_skolen.

På hjemmesiden finder I desuden et salgsark for samarbejdet, som I kan aflevere til skolen med henblik på at opsætte et møde.I er også velkomne til at kontakte Søren Knudsen, formanden for vores Kommunegruppe på mobil: 20 40 95 92 eller e-mail: soren.knudsen@mail.dk, hvis I overvejer et samarbejde med den lokale skole.

Til august lancerer vi sitet med fuld styrke – inkl. nye undersider og pitching til medier. Mere info herom, når vi nærmer os.
 
Læs også:
DBU Lolland-Falster og Guldborgsund Kommune indgår unik aftale

Log ind