MENU

Ny administrationschef ansat

Det bliver den erfarne og meget engagerede fodboldleder Thomas Bonde Jensen, der fra 1. april i år bliver ny administrationschef hos DBU Lolland-Falster

”Jeg glæder mig utroligt meget til jobbet, og vil arbejde hårdt for at skabe de bedste rammer for fodbolden og klubberne på Lolland-Falster, ” siger den nye administrationschef Thomas Bonde Jensen.

Han afløser Bjarne Hansen, der efter 21 år som administrationschef og velspillende anfører på DBU’s lokalkontor i Nykøbing Falster, skifter plads på holdet for at løse andre opgaver på kontoret.

”Jeg er glad for at det bliver Thomas Bonde Jensen, der fremover skal styre den lokale fodbold,” siger DBU Lolland-Falsters formand Gert Lundgaard.

Der har været stor interesse for stillingen, som 51 ansøgere ansøgte om at komme i betragtning til.

”Det har været en meget grundig proces med ekstern hjælp til at de den rette person til jobbet, og jeg er meget tilfreds med at kunne ansætte Thomas Bonde Jensen,” siger Gert Lundgaard.

Thomas Bonde Jensen er 49 år, og har mere end 13 års erfaring med lederopgaver fra forskellige lederjobs inden for skoleverdenen. Han har også erfaring fra fodboldverdenen med opgaver som frivillig, træner, holdleder, stævneplanlægger, formand for B.1921 og bestyrelsesmedlem og udvalgsposter i DBU Lolland-Falster – nu senest som næstformand i DBU Lolland-Falster.

”Der sker store forandringer i verden og i fodbolden, og derfor kommer vi også i DBU Lolland-Falster til at forandre os for at finde løsninger de store udfordringer med færre spillere, færre frivillige og den daglige drift af klubberne,” siger Thomas Bonde Jensen.

Samtidigt med ansættelsen af Thomas Bonde Jensen er der lavet en ny aftale med Bjarne Hansen, der fortsat er ansat kontoret og skal uændret have ansvar for en række af de opgaver, han varetager i dag.

Søren Andersen går på pension 31.7 i år, og han vil efter sin fratræden virke som konsulent og instruktør efter behov.

”Vi har med den nye holdopstilling i DBU sekretariatet sat gang i en forandringsproces, der skal ses som et ønske om udvikling og et naturligt generationsskifte, ” siger Gert Lundgaard, formand for bestyrelsen.

Ansættelsen af den nye administrationschef er sket efter en meget grundig og omfattende ansættelsesproces, hvor DBUs ansættelsesudvalg bestående af Mogens Nielsen og Gert Lundgaard har fået kyndig bistand af Center for HR ved Theresa Blegvad.

Yderligere oplysninger:

Gert Lundgaard
Formand, DBU Lolland-Falster
6122 0302

Thomas Bonde Jensen 
Kommende administrationschef
5239 1921

Log ind