MENU

Første indestævne i Horreby

Det første børnestævne i den nye indendørssæson afvikles i Horreby. Find kampprogrammet elektronisk på vores hjemmeside.

Årets første børnestævne afholde i Horreby den 14/11-2015 med LUIF, som arrangør. Samtidig er dette stævne, det første Futsal stævne for børn i aldersgruppen drenge U10 og piger U10-U11.

Indendørsfodbolden bryder med mange års traditioner, idet drenge fra U8 og piger fra U10 skal spille Futsal, som ifølge alle eksperter styrker børnenes tekniske evner. Kun de helt små skal spille indefodbold, som vi kender det, nemlig 3:3 på tværs. Ligeledes er det besluttet, at der til 3:3 stævnerne for børn, skal spilles med en Futsal bold, som kan lånes på sekretatiatet.

Følg med elektronisk på vores hjemmeside

Som altid kan du finde flere oplysninger på vores hjemmeside omkring disse stævner, bl.a. hvor stævnerne afholdes, tilmeldingsfrister samt kampprogrammet, når det er klar.

Alt dette finder du ved at klikke her. I menuen Indendørsstævner til venstre finder flere nyttige oplysninger, bl.a.:

Stævnedatoer 3:3 Indefodbold: Her findes en liste over de stævner, som udbydes. Ligeledes kan kampprogrammet hentes elektronisk på dette link

Stævnedatoer 5:5 Futsal: Her findes en liste over de stævner, som udbydes. Ligeledes kan kamp-programmet hentes elektronisk på dette link

Praktiske oplysninger: Her findes forskellige nyttige oplysninger om indefodbold.

Spilleregler for Futsal børn: Her findes spillereglerne for afviklingen af Futsal børn, herunder de nye boldstørrelser.

Arrangørens opgaver: Her kan arrangør klubben læse mere om de opgaver, der er i forbindelse med afviklingen af stævnerne.

Hallerne: En adresseoversigt over de hallerne, hvor der afvikles stævner for børn.


Vi ønsker alle vores klubber en god indendørs- og Futsal-sæson.

Nyttige oplysninger:
Hvilke Futsal-bolde spiller de forskellige årgange med.

Log ind