Succes - glæde - sammenhold

Klubsamarbejdet mellem Nørre Alslev og Guldborg If startede i efteråret 2014, med fællestræninger, forældremøder og en fælles fest.

I foråret 2015 blev fællesholdet dannet.
 
I dag vil pigerne absolut ikke skilles ad igen, holdsamarbejdet er idag udvidet med piger fra Nordfalster FB. Og består af et 11 mands og et 8 mands hold. der trænes flittigt hele året med Søren Knudsen som cheftræner og ansvarlig for 11 mandsholdet og for 8 mands holdet er det Maibritt Mathiasen.

Det er en succes, som både spillere, forældre, trænere og ledere, vil være en del af, både på træningsbanen, ved kampe og hyggearrangementer.

Pigerne har lige besluttet, at forsætte samarbejdet efter sommerferien, selvom mange skal på efterskole, og færre kommer tilbage fra efterskole, mens andre bliver 18 år, og kan spille Damefodbold, men ønsker at være en del af GIF/NAB/NFB. 

Kilde: Facebook, siden DBU Lolland-Falster. Har du også liked siden?

Træningsmiljø er et nøgleord og netop ved at samarbejde på tværs kan træningsmiljøet styrkes til glæde for alle.


Ungdomsspillerne har klare forventninger til kvaliteten af træningen. Det stiller krav til trænerens forberedelse og faglighed i træningen. Selvom der er tale om spillere under eliteniveau, har spillerne stadig forventning om, at de dygtiggør sig i fodboldtræningen. Hvis spillerne ikke oplever progression og faglig kvalitet i træningen fravælger de muligvis fodbolden. Vi har udarbejdet en række vejledninger, gode råd og videoer, hvor I kan blive inspireret til planlægningen af træningen. 

Læs mere om Ungdomsfodbold 2.0, som skal understøtte klubarbejdet med ungdomsfodbolden.


Log ind