Velbesøgt møde om nye fodboldregler

Vores lokale dommere var mødt talstærkt frem til orientering om den nye fodboldlov. Har du også styr på de nye regler? Ellers læs mere her

Lokale dommere, vejledere og udviklere blev den 11/8 præsenteret for ændringerne i den nye Fodboldlov, der trådte i kraft 1. juli. 

Populært sagt har Fodboldloven fået en tur "med sandpapiret" og det var disse ændringer, som de fremmødte var mødt frem for at få gennemgået. En veloplagt DBU instruktør Buller Friis, gennemgik ændringerne, hvoraf nogle af de væsentligste er:

At begyndelsessparket ikke længere behøver blive sparket fremad og at en berøvelse af en oplagt scoringsmulighed i feltet er ikke nødvendigvis lig med ensbetydende med rødt kort. 

Først opdateret lovbog til august
Ovenstående er blot et par af de ændringer, som figurerer i den udgave af Fodboldloven, som træder i kraft fra i dag. En pdf-udgave af den nye Fodboldlov er blevet udsendt til dommere/udviklere/vejledere.

Mens reglerne allerede er trådt i kraft, går der endnu lidt, inden den trykte udgave af den opdatede lovbog bliver sendt på gaden. Den forventes således først klar i løbet af august, og derfor har DBU’s Dommergruppe og FLU’s Breddedommergruppe udarbejdet en folder, som giver et overblik over ændringerne: 

Du kan læse folderen i pdf-format her ...

Meget er dog stadig ved det gamle - f.eks. det faktum, at det er stadig dommerens opgave at tolke og forvalte reglerne i en kamp. 

Log ind