Futsal er bare sjovt

Futsal anses for at være en af de hurtigst voksende sportsgrene med ca. 2 millioner spillere på verdensplan. Også på Lolland-Falster spilles der Futsal. Hvorfor kan du se i denne video. God fornøjelse.

Klubberne hos DBU Lolland-Falster har for sæsonen 2015/2016 valgt kun at spille Futsal indendørs. Dette med stor succes, men bedøm selv ud fra ovenstående video, som er produceret af Knudsens Kommunikation. 

Hvad er Futsal?

Futsal er indendørs fodbold, men det adskiller sig på vigtige punkter fra det klassiske indendørs fodbold, som mange kender. I futsal spiller man, i modsætninger til almindelig indendørs fodbold, med en mindre bold. 

Med fokus på teknik og hurtighed, er underholdningsværdien i futsal også i top. Og med FIFA som aktiv udbreder af spillet, har det også potentialet til, at blive den største selvstændige indendørssport i verden.

Futsals betydning for udviklingen af fodbold kan næsten ikke vurderes højt nok. Mange af de primært brasilianske spillere, der har været med til at sætte nye standarder for offensiv fodbold, har deres fodboldmæssige baggrund i futsal.

Fra fodboldens første superstjerne, Pelé, til den seneste i form af Neymar. Den dag i dag, starter de fleste brasilianske fodboldspillere med at spille futsal og mange af dem begynder først på egentlig fodbold, når de bliver teenagere.

På den måde er futsal til stadighed med til at præge og påvirke moderne fodbold, gennem leg, teknik, hurtighed og fornyelse.

Klik her, hvis du vil læse mere om Futsal.


Log ind