Holdet er udtaget

Holdet, som skal styre DBU Lolland-Falster sikkert gennem ”sæsonen” 2016, er udtaget.

- Det er glædeligt at næsten alle poster for 2016 og 2017 er besat - fra bestyrelsen til udvalg og grupper. Vi forsøgte os i 2014 med en anderledes måde, at rekrutterer nye medlemmer, idet vi åbnede op for direkte ansøgning til pladserne i unionens udvalg og faggrupper. Og det lykkedes fint, hvorfor vi også for de næste 2 år har valgt den samme metode, udtaler unionens formand Gert Lundgaard.

Ansøgnings- og indstillingsperioden af kandidater til udvalg og grupperne i udløb den 21. februar 2016. Bestyrelsen har nu udtaget truppen.

- Vi er glade for truppen og har stor tillid til at alle i 2016 vil yde den sædvanlige gode indsats, så DBU Lolland-Falster tilbyder de bedst mulige ydelser til vores klubber samt er med til at præge fodbolden på Lolland-Falster og resten af fodbold Danmark, fortsætter en tilfreds formand.

- Der er kommet en hel del nye medlemmer, og vi håber at alle nye "spillere" hurtigt finder sig til rette i deres nye "klub". Allerede den 10. marts 2016 er der opstartsmøde i Nykøbing F. Hallen, slutter Gert Lundgaard.

Hvem der sidder i bestyrelsen og i de mange udvalg og grupper, kan du se ved at klikke her.

 

Log ind