Dygtige fodboldledere skal hædres

Klubberne på Lolland-Falster kan via DBU Lolland-Falster nu påskønne de utrættelige klublederes arbejde med et legat. Det drejer sig om Jydske Bank "Gør en forskel-Prisen" og Faxe Kondi Legatet. Ansøgningsfristen er 1. december 2016.

De mange ulønnede klubledere fortjener et stort skulderklap for deres store uundværlige arbejde i klubberne.
En af måderne, man kan sige tak for arbejdet på, er at indstille klublederen til et eller flere af DBU Lolland-Falster's legater.

Gennem Jyske Banks Gør en forskel-Prisen og Faxe Kondi Legatet hædrer DBU Lolland-Falster hvert år - i samarbejde med de Lolland-Falsterske klubber – op til 2 af de frivillige ledere i de Lolland-Falsterske medlemsklubber.

Overrækkelsen af legaterne finder sted på DBU Lolland-Falster’s repræsentantskabsmøde, lørdag den 21. januar 2017.


Gør en forskel-Prisen: 

I år kan der for syvne gang indstilles kandidater til den Gør en forskel-Prisen, der uddeles i samarbejde med Jyske Bank. Legatet skal tildeles en person, der via sit arbejde i klubben har været med til at gøre en forskel inden for børnefodbolden ved at fremme børnefodbolden efter principperne i "Den nye vej".

 
Faxe Kondi Legatet:

Royal Unibrew uddeler for året 2016 igen Faxe Kondi Legatet til en aktiv fodboldledere, der i mange år har udført et stykke arbejde i en fodboldklub på LF. Det er ikke afgørende, om dette har været som træner, holdleder, bestyrelsesmedlem eller andet, men det er afgørende, at det har været ulønnet.

For såvel Jyske Banks Gør en forskel-Prisen og Faxe Kondi Legatet gælder det, at de Lolland-Falsterske klubber skal indstille deres kandidater via en ansøgning, der indsendes til DBU Lolland-Falster senest 1. december 2016.

Indstillingerne skal indeholde:
Klubnavn:
Indstillet person:
Føds./dato/måned/år:

Indstillinger til de to legater skal foretages af en anmeldt kontaktperson i den pågældende klub.

Begrundelse til Jyske Bank:
Hvad har personen gjort for at fremme den nye bedre børnefodbold i din klub. Husk også oversigt over kadidatens klubarbejde. Klik her for at indstille en person elektronisk til Gør en forskel-Prisen.

Begrundelse til Faxe Kondi
Skal indeholde oversigt over den indstillede kandidats klubarbejde fra/til år. Klik her for at indstille en klubleder elektronisk til Faxe Kondi Legatet.

Log ind