Efterårets første børnestævner

Masser af små fodboldspillere skal i kamp i weekenden, da de første børnestævner afvikles i Errindlev (3v3) og Maribo (5v5). OBS: flyttet fra NAB

Nogle børnespillere skal til deres første stævne i week-enden. Det første stævne, ens børn deltaget i, står for de fleste forældre klart i deres hukommelse. Andre børn (og forældre) er lidt mere rutineret og har spillet "masser" af kampe og børnene glæder sig sikkert bare til, at få afprøvet deres fodboldfærdigheder. Uanset hvad, så plejer vores populære 3v3 og 5v5 stævner, at være en begivenhed for hele familien.

På vores hjemmeside kan du finde program for stævnerne, samt masser af praktiske oplysninger - både til trænere og forældre. Som en ekstra service er her nogle gode link, så alle er klar til stævnerne.

TIL TRÆNERNE (og forældrene):

 Ved at klikke her kan du finde dagens program elektronisk til stævnet 3v3 i Errindlev for U5-U6-U7.

 Ved at klikke her kan du finde dagens program elektronisk til stævnet 5v5 i Maribo (OBS: Flyttet fra NAB) for U8 dr. og U9-U10-U11-U12.

Her findes spillereglerne for 3v3 og her for 5v5, hvor du også kan finde praktiske oplysninger (Kig og klik i menuen til højre).

TIL FORÆLDRENE:

DBU har gode råd til forældre om fairplay bl.a. de 10 forældreråd, så alle børn får en super oplevelse. Læs også om Holdninger og Handlinger, så du som forældre er kampklar og i SUPER god forældre form til stævnet.

KOMMENDE STÆVNER:

Læser du denne nyhed og ikke har fået tilmeldt dit hold eller klub til vores stævner, så fortvivl ikke: Der er MASSER af stævner i efteråret 2017. Læs mere på vores hjemmeside, hvor du kan finde indbydelser til vores stævner:

 3v3 her
 5v5 her

DBU Lolland-Falster følger DBU anbefalinger for børnefodbolden, hvorfor vores børnestruktur er udarbejdet efter disse anbefalinger, men vi lytter også til vores klubber, Derfor tilbyder vi turneringskampe for U11 drenge og U12 drenge, som spiller med under DBU Sjælland. Vi tilbyder også begynder stævner for U11 og U12 drenge, men som 5v5 stævner

U-BETEGNELSER OG ALDER:

Egentlig er det meget enkelt, da det er børnenes fødselsår, som afgør, hvor de skal spille. Det betyder at alle børn født i 2008 skal spille U10. Det er således ikke alderen, datoen eller "klassen man går i", der er afgørende, men fødselsåret. U-betegnelsen følger altså fødselsåret og der gives ikke dispensation. Se oversigten for efteråret 2017 her ...

Log ind