Find alt om børnefodbolden

Vores nye hjemmeside har fået et nyt TEMA: Find alt om børnefodbolden. Læs mere her, hvordan du hurtigt finder nyttige oplysninger om vores børnestævnerVores nye hjemmeside har forskellige temaer, som er tænkt som en ekstra service for vores klubber. Du finder TEMA på forsiden og kan selv skifte mellem de temaer, som vi har valgt: se ovenstående eksempel.

Her er lidt om vores temaer:

ALT OM BØRNEFODBOLDEN. Her har vi samlet en hurtig indgange til nyttige oplysninger om børnefodbolden, som udbydes som 3v3 stævner og 5v5 stævner. Du kan finde stævnedatoer, indbydelser, programmer, praktiske oplysninger og spilleregler. Det er vores håb at alle interessenter omkring børnefodbolden - klubber, ledere, trænere og forældre - hurtigt via det elektroniske medier kan finde de oplysninger, de søger for at gøre en god børnefodbold endnu bedre. 

DBU LF MOD 2018. DBU Lolland-Falster bestyrelse har udarbejdet en ny plan, kaldet ”DBU Lolland-Falster på vej mod 2018”, som skal sikre, at bestyrelsen og administrationen har nogle klare pejlemærker at arbejde hen imod, og naturligvis i samarbejde med jer klubber. Planen skal også gerne være med til at sikre en gennemskuelighed for bestyrelsens mål og visioner. Du kan her læse mere om indsatsområder, status med mere.

AKTIVITETSPLAN. Her har vi forsøgt at lave en årsplan for fodbolden på Lolland-Falster. Planen er stadigvæk under udvikling.

DBU SØGER DOMMERE. Dommene er en vigtig del af fodbolden, derfor dette tema. Vi kan aldrig få for mange dommere. 

Log ind