Datoplan for børnestævner

DBU Lolland-Falster har udarbejdet datoplan for alle børnestævner for foråret 2017

Datoerne for vores børnestævner er nu klar. Ved at klikke her kan du finde aktivitetskalenderen for foråret 2017 - se nedenstående links til 3:3 og 5:5. Det første storstævne er i TGB, som afvikles den søndag den 30. april 2017. Læs mere i denne indbydelse.

Vi har planlagt flere forskellige tiltag. Et af de store højdepunkter er STOR stævnet Jysk 3-bold, som afvikles søndag den 7. maj i NFC Syd. En fantastisk dag, hvor banerne er inddelt i de populære 3-mands baner med bander. Hvis din klub skal deltage kan du læse mere her.

En hel del af stævnerne afvikles i samarbejde med forskellige klubber, hvilket vi er glade for.

Du kan on-line læse alt om vores børnestævner ved at vælge Børn & Unge og så Børnefodbold. Her finder du alt om stævnerne for 3:3 og 5:5 opdelt i Stævnedatoer, Praktiske oplysninger og Spilleregler:

Stævnedatoer for 3:3. Klik her.
Stævnedatoer for 5:5. Klik her.

Alt tilmelding foregår via KlubOffice. Til alle vores populære storstævner sendes der løbende særskilte indbydelser ud, som også findes on-line.Vi vil også i foråret 2017, udgive stævneprogramer og stævnepuljer på siderne "Stævnedatoer", her på hjemmesiden, som pdf-filer.

Det er også planlagt flere forskellige ad hoc stævner, hvor der udsendes særskilte indbydelse bl.a. fredagshygge for piger, træningsstævner piger U8-U12, begynderstævner drenge og piger, fødselsdagsstævner - hold på tværs af klubberne efter alder, fredagshygge drenge og åbne stævner for nye spiller. Følg med på hjemmesiden og vores facebook side.

God sæson til alle.

Service links:
Læs mere om DBU Lolland-Falster børnestruktur her.

Log ind