NYSGERRIG - kampprogrammer?

Nu kan du gå ind på nettet og se alle herreseniorkampe, oldboys og veteran kampe på Lolland Falster.

Et sikkert tegn på at foråret nærmer sig, er offentliggørelsen af kamprogramet for herreseniorkampe, oldboys og veteran kampe.

Fredag den 7. april 2017 kl. 19:00 fløjtes op til den første kamp i Herre LF-serien, oprykningsspil, som spilles mellem FC Nakskov og Nykøbing FC. Find mere op forårets kampe ved at bruge boksen "Søg kampe og resultater" til højre.

Fodboldspillerne skal bringes i form, men også klubfolkene skal i arbejdstøjet. Her har DBU masser af nyttige elektroniske værktøjer, som kan gøre hverdagen "lidt" lettere, bl.a.

KlubOffice
KlubOffice er klubbens digitale hjerte. Der er der en tæt integration mellem KlubOffice til DBU egne administrative systemer, hvorfra der leveres en lang række informationer om klubben til KlubOffice og det er muligt at rette, så det slår igennem i alle DBUs systemer. Læs mere om KlubOffice her.

Elektroniske holdkort:
Rette klub- og persondata i KlubOffice, så de personer, som skal lave elektroniske holdkort er oprettet korrekt og er klar til sæsonen.

Elektronisk spillercertifikat:
Få styr på spillernes elektronisk spilllercertifikat. Guiden til de elektroniske spillercertifikater finder du her.

Kampklar

KampKlar er et gratis online værktøj som hjælper trænere/holdledere med at administrere opgaver og styre kommunikationen på et hold. Turnerings- og spillerdata opdateres helt automatisk! Læse mere om hvad KampKlar kan her.

God fornøjelse og god sæson.Log ind