Sommerland Sjælland Pige Cup 2017

Sjællands hyggeligste og største fodboldfest kun for piger. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen ud for den 11. juni 2017For 22. gang indbyder DBU Sjælland og Sommerland Sjælland til Pige Cup. I 2016 deltog over 1000 fodboldpiger og vi glæder os til igen til at tilbyde et stævne hvor det kun handler om pigefodbold.

Om formiddagen spilles der 3-, 5- og 8-mands kampe på Nykøbings IF’s baner og efter stævnet får alle deltagerne adgangsbilletter til Sommerland Sjælland.

Hvorfor deltage i Sommerlan Sjælland Pige Cup

  • Heldags familie oplevelse -  det er måske et lidt rummeligt ord, men det er faktisk konkret nok. DBU Sjælland har nemlig skabt et event som kun er jeres univers, hvor alle rammerne er sat til en festlig og overskuelig dag. Alle er vindere, det handler om det sociale og ikke resultatet.
  • Mere end fodbold – Fodbold giver i sig selv mange oplevelser og følelsen af fællesskab, men for børn og unge spiller aktiviteter med vennerne en meget stor rolle. Det er vigtigt at vi har mere end bolden som fællesnævner. Dette event har rammen og aktiviteter som kan give JERES hold flere oplevelser sammen uden for banen. 
  • Forældreopbakning – Eventen skal ses som en god mulighed for at tilbringe dagen eller weekenden med overnatning med dit barn og resten af fodboldholdet, hvor både interessen for fodbold og det mere afslappede picnic sociale forhold kan styrkes med de andre forældre igennem dagen. 

Hvem kan deltage
Alle pigehold hold i de sjællandske fodboldklubber i årgangene U7 til og med U17.

Tilmelding 
Tilmeldingen til stævnet lukker den 17. maj. NB.: Fyldte rækker vil løbende blive lukket ned, så hurtig tilmelding tilrådes.

Tilmeldingen skal ske via KlubOffice.

Læs mere om Sommerland Sjælland Pige Cup 

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Brian Rasmussen på mail bras@dbusjaelland.dk eller på telefon 4634 0741.

Log ind