Fællesskab og udvikling, kvalitet og passion – det er kendetegn på DBU Sjællands turneringer, stævner og events.  
Ved alle DBU Sjællands sommerevents får du og dit hold mulighed for at vise, hvad I kan sammen – og I får samtidig mulighed for at knytte nye venskabsbånd.
Se vores aktuelle tilbud nedenfor og find præcis den event som passer til dig og dit hold.

Bakkens Fodbold Festival 
Den 26. og 27. maj fyldes Bakken og fodboldbanerne ved flere nærliggende fodboldklubber med unge fodboldspillere, når det igen er tid til DBU Sjællands traditionsrige Bakkens Fodbold Festival. 
Bakkens Fodbold Festival er alt det som fodbolden kan, samlet på et sted. En dag med fokus på fodbold og fællesskab, hvor alle er vindere.

Efter udskejelserne på fodboldbanerne tager alle spillerne videre på Bakken, hvor resten af dagen bruges til hyggeligt samvær med holdkammeraterne og deres familier.Bakkens Fodbold Festival er for årgangene U8, U9, U10, U11, U12, U13 og U14

Prisen for at deltage i Bakkens Fodbold Festival 2018
5 mands hold kan bestå af 8 spillere i alt - kr. 995,- (U8 - U9 - U10)
8 mands hold kan bestå af 11 spillere i alt - kr. 1.375 (U11, U12, U13, U14)

Altså blot 125 kr. pr. spiller for en heldagsoplevelse


I prisen er inkluderet:
  • 4 fodboldkampe på én af de nærliggende værtsklubbers baner
  • Medaljer
  • Turbånd til bakken
  • Sceneshow på Bakkens Friluftsscene
  • Mulig deltagelse i flere konkurrencer med fine præmier

Tilmelding
Tilmeldingen til Bakkens Fodbold Festival foregår via KlubOffice. 

Man vælger selv om man ønsker og deltage d. 26. maj eller 27. maj. 

Tilmeldingen er åben indtil den 1. maj 2018.

Læs mere om Bakkens Fodbold Festival

Sommerland Sjælland Pige Cup 

Sjællands hyggeligste og største fodboldfest kun for piger. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen ud for den 9. juni 2018. 

Om formiddagen spilles der 3-, 5- og 8-mands kampe på Nykøbings IF’s baner og efter stævnet får alle deltagerne adgangsbilletter til Sommerland Sjælland.Hvorfor deltage i Sommerland Sjælland Pige Cup
  • Heldags familie oplevelse -  det er måske et lidt rummeligt ord, men det er faktisk konkret nok. DBU Sjælland har nemlig skabt et event som kun er jeSkal res univers, hvor alle rammerne er sat til en festlig og overskuelig dag. Alle er vindere, det handler om det sociale og ikke resultatet.
  • Mere end fodbold – Fodbold giver i sig selv mange oplevelser og følelsen af fællesskab, men for børn og unge spiller aktiviteter med vennerne en meget stor rolle. Det er vigtigt at vi har mere end bolden som fællesnævner. Dette event har rammen og aktiviteter som kan give JERES hold flere oplevelser sammen uden for banen. 
  • Forældreopbakning – Eventen skal ses som en god mulighed for at tilbringe dagen eller weekenden med overnatning med dit barn og resten af fodboldholdet, hvor både interessen for fodbold og det mere afslappede picnic sociale forhold kan styrkes med de andre forældre igennem dagen.
Læs mere om Sommerland Sjælland Pige Cup 


Sommerland Sjælland Drenge Cup
 

Kom med til årets Sommerland Sjælland Drenge Cup der løb af stablen den 16. og 17. juni 2018. Stævnet afholdes i samarbejde med forlystelsesparken Sommerland Sjælland og en nærliggende værtsklub.
Om formiddagen spilles der 3- og 5- mands kampe på nærliggende værtsklubs baner og efter stævnet får alle deltagerne adgangsbilletter til Sommerland Sjælland.

Stævnet er meget velegnet til at lave en hyggelig og sjov familietur med søskende og forældre. Sommerland Sjælland Drenge cuppen handler nemlig ikke om points og præmier, men om jævnbyrdige fodboldkampe om formiddagen og en sommeroplevelse for hele familien om eftermiddagen i Sommerland Sjælland.Hvem kan deltage
Alle drengehold i de sjællandske fodboldklubber i årgangene U5, U6, U7, U8, U9, U10, og U11.  

Tilmelding og pris
Tilmeldingen til stævnet lukker den 17. maj. NB.: Fyldte rækker vil løbende blive lukket ned, så hurtig tilmelding tilrådes. 

Tilmeldingen skal ske via KlubOffice.

Prisen for at deltage i Sommerland Sjælland Drenge Cup 2018
3 mands hold 7 billetter (3 spillere på banen + 2 udskiftere + to trænere) i alt - kr. 400,- (U5 – U6 – U7)
5 mands hold 10 billetter (5 spillere, 3 udskiftere + to trænere) i alt - kr. 450,- (U8 – U9 – U10 – U11)

Læs meget mere om Sommerland Sjælland Drenge Cup
 

Vi glæder os til at se jer til en eller flere events.