MENU

Bliv dommer i sommerferien

Tilbud til unge mellem 15-20. Bliv dommer på en uge i sommerferien - styrk cv’et, få motion og tjen lommepenge.Hvorfor DBU’s Dommercamp?

DBU’s Dommercamp er et tilbud til unge mellem 15 og 20 år om at tage dommereksamen på en uge i sommerferien. Campen er fem dage med masser af fodbold, udfordringer og ikke mindst muligheder for at være sammen med andre unge med samme interesse for fodbolden.

Der tilbydes overnatning, og uanset hvor du kommer fra i landet er det muligt at overnatte allerede fra søndag aften.

Du skal deltage i campen fordi:
• Du møder andre unge med samme interesse
• Dommergerningen styrker dit CV med både leder- og
kommunikationsegenskaber
• At være dommer giver både lommepenge og motion
• Du ønsker at udfordre og udvikle dig selv

Hvordan foregår det?
Dommercampen foregår i Storvorde uden for Aalborg i uge 31. Undervisningen starter mandag den 30. juli, men der er mulighed for indkvartering allerede søndag aften. Ugen afsluttes med eksamen fredag den 3. august.
Storvorde-Sejlflod Boldklubs klubhus og anlæg danner rammen om spisning og samvær, og den praktiske del af undervisningen foregår på banerne ved klubhuset. Teoriundervisning og indkvartering sker på Tofthøjskolen i
Storvorde.

Læs mere i denne folder ... eller på www.dbu.dk/dommercamp

Hvorfor DBU’s Fodbolddommerskole?
DBU’s Fodbolddommerskole er et tilbud til unge mellem 15 og 20 år om at tage dommereksamen på en uge i sommerferien. Dommerskolen er fem dage med masser af fodbold, udfordringer og ikke mindst muligheder for at være sammen med andre unge med samme interesse for fodbolden.

Du skal deltage i dommerskolen fordi:
• Du møder andre unge med samme interesse
• Dommergerningen styrker dit CV med både leder- og kommunikationsegenskaber
• At være dommer giver både lommepenge og motion
• Du ønsker at udfordre og udvikle dig selv

Hvordan foregår det?
Taastrup FC er vært for fodbolddommerskolen fra mandag den 30. juli til torsdag den 2. august. Skolen afsluttes med eksamen på DBU Sjællands kontor i Roskilde fredag den 3. august. Undervisningen foregår kl. 9-16, og eksamen varer cirka halvanden time pr. person. På fodbolddommerskolen lærer du alt om Fodboldloven, og du får praktisk undervisning i, hvordan du som dommer agerer på banen.

Læs mere i denne folder ... eller på www.dbu.dk

Log ind