MENU

Turneringsplan forår er klar

Så er kampprogrammet for foråret 2018 klar for alle rækker, lige fra LF Herre Serie til Serie 3, Herre Senior 8-Mands og rækker for ældre, M+32, M+40 og M+50.

Herre LF Serien, Serie 1 og Serie 2

Så er kampprogrammet, for foråret 2018, lagt ud for Herre LF Serien, Serie 1 og Serie 2. 

De 180 Kampe er genereret ud fra at vi i størst muligt omfang har taget hensyn til alles ønsker for tidspunkter, dage og spillefrihed. Første kamp i oprykningsspillet for Herre LF Serien afvikles lørdag d. 7/4 kl. 13.30 mellem FC Nakskov og Væggerløse på OK+ stadion i Nakskov.

Såfremt nogle ønsker at ændre kampdato, skal i selv aftale med modstander og være opmærksom på at i IKKE kan flytte til lørdage (Dommer kapacitet).

Husk for jeres ungdomshold er det muligt at redigere i kampe under DBU Sjælland i perioden 9/3 til 13/3-2018. Det endelige kampprogram for ungdommen er færdigt den 19/3-2018.

Husk endvidere at DBU Pokalens lokale DBU Lolland-Falster runder afvikles 1/5 + 22/5 og 5/6. Der er lodtrækning til den første runde tirsdag d. 13/3 klokken 16.00 hos DBU Lolland-Falsters administration. Man er velkommen til at kigge forbi og overvære lodtrækningen. 19 Hold er tilmeldt = 7 kampe og 5 oversiddere i 1. Runde.

Komplet kampprogram for Herre LF-Serien, Serie 1 og Serie 2 findes elektronisk på vores hjemmeside under "Turneringer og resultater":

Herre LF Serien oprykningsspil ... komplet kampprogram
Herre LF Serien nedrykningsspil ... komplet kampprogram

Serie 1 oprykningsspil ... komplet kampprogram
Serie 1 nedrykningsspil ... komplet kamprogram

Serie 2 oprykningsspil ... komplet kampprogram
Serie 2 nedrykningsspil ... komplet kampprogram

Herre Senior Serie 3, Herre Senior 8-Mands og rækker for ældre, M+32, M+40 og M+50

Vi har dags dato åbnet op for ALLE kampe i Herre Senior Serie 3, Herre Senior 8-Mands og rækker for ældre, M+32, M+40 og M+50 (Old Boys, Veteran og Veteran Masters). Se turnerings programmet under Turneringer og stillinger.

Dermed er alle vores DBU Lolland-Falster kampe genereret hos senior. Ligeledes er vores 3v3 og 5v5 børnestævner planlagt. Klik her, hvor du kan finde stævnedatoer, hvor stævnerne bliver afviklet og tilmeldingsfrist. Ungdommen, som administreres af DBU Sjælland er endelig færdig d. 19/3.

På unionens vegne ønsker vi alle hold, spillere, dommere og klubber en god turnering. 

Log ind