Lørdag den 5. oktober 2019 afholder Kræftens Bekæmpelse Lyserød Lørdag. Her samles der penge ind til kampen imod brystkræft. I denne anledning er Toreby-Grænge Boldklub vært ved et fodboldstævne, hvor alle de penge, der samles ind, går til kampagnen ”Støt Brysterne”. Stævnet arrangeres i samarbejde med Bevæg dig for livet – Fodbold.

Stævnet er for både mænd og kvinder, og deltagerholdene deles selvfølgelig op efter niveau, så det bliver en god og sjov oplevelse for alle.

Pris:
Det koster 700 kr. at deltage, og man må være maksimum otte spillere på et hold (fem på banen af gangen).

Tilmelding:
Tilmelding skal ske her. Der er tilmeldingsfrist mandag den 16. september 2019.

Der vil være præmier til bedst udklædte hold og til dem, der skaber bedst stemning. Der arrangeres også underholdning for børn, der er legeplads, og en konkurrence, hvor man kan vinde en præmie.

Der sælges mad og drikkevarer på dagen – overskuddet går selvfølgelig til den gode sag.

Dit fodboldmæssige niveau er fuldstændig ligegyldigt. Denne dag er fokus på at have det sjovt, spille for en god sag og at være med til at samle en masse penge ind.

Sted:
Arrangementet foregår på Gammel Landevej 27, 4891 Toreby.

Spørgsmål:
Har du spørgsmål, kan du kontakte Christina Ørsted Rasmussen på 28437884 eller Bevæg dig for livet-fodboldkonsulent Martin Boesen på 20425171.

Stævnet i Toreby er en del af en større national indsats på dagen, hvor i alt syv klubber landet over arrangerer fodboldstævner i samarbejde med Bevæg dig for livet – Fodbold for at støtte den gode sag. Læs mere om Lyserød Lørdag på Bevæg dig for livet – Fodbolds hjemmeside eller på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside.

https://www.bevaegdigforlivet.dk/fodbold/lyseroed-loerdag

https://www.cancer.dk/stoetbrysterne/lyseroedloerdag/