MENU

Giv trænerne et boost med en Trænerrådgiver

Har børne- og ungdomstrænerne i din klub brug for inspiration og sparring? Så kan I frem til 15. juni ansøge om en trænerrådgiver til klubben.

Giv trænerne et boost med en Trænerrådgiver
Trænerrådgiveren udvikler trænernes kompetencer, så de kan skabe et endnu bedre miljø for klubbens spillere. Foto: www.dbufoto.dk

AF: DBU Jylland Kommunikation//

DBU tilbyder nu landets klubber et forløb med en Trænerrådgiver, som består af 25 timer med en Trænerrådgiver tilknyttet klubben.

Forløbet er for alle klubbens trænere fra årgangene mellem U5 og U19 fra både drenge- og pigeholdene. Trænerne modtager inspirationstræninger samt sparring på deres egne træninger med deres hold.

Derudover består forløbet også af et 10 timers C1-kursus eller 14 timers C2-kursus til trænerne i jeres klub.

Formålet er at understøtte børne- og ungdomstrænerne og udvikle deres kompetencer for at skabe et godt trænings- og fodboldmiljø for spillerne. Målet er at spillerne udvikler sig og fastholdes i klubberne.

Ansøg senest 15. juni
I alt 150 klubber vil i 2019 have en Trænerrådgiver tilknyttet i et forløb. De første klubber er allerede i gang, og nu skal vi have fundet den sidste halvdel af klubber, der vil køre et Trænerrådgiver-forløb til efteråret. Skal jeres klub være én af dem? Få mange flere informationer her.

Prisen er bare 2.500 kr. forløbet, som har en værdi af 20.000 kr.

Der kan ansøges fra 15. maj til 15. juni 2019.

ANSØG HER

Log ind