Ny hjemmeside: kurs og navigation

DBU Lolland-Falster har fået ny hjemmeside. Det har som bekendt givet tekniske udfordringer, men uanset dette håber vi fremadrettet, at få en endnu bedre hjemmeside til gavn for fodboldens mange interessenter. Her er et par gode råd til kurs og navigation ...

Ny hjemmeside: kurs og navigation

DBU Lolland-Falster har fået ny hjemmeside, som umiddelbart ligner den gamle. Det vil den daglige bruger af hjemmesiden sikkert være glad for.

Selvfølgelig har ønsket med en ny hjemmeside været at få optimeret visningen på dagens mange elektroniske platforme … fra PC, Mac, tablet og Smartphone.

En ny hjemmeside betyder også oprydning, samt optimeringer, bl.a. af menuerne, som er vigtige indgange, når man gerne hurtigt vil finde de ønskede oplysninger.

Smartphone

Den nye hjemmeside er optimeret til en Smartphone, som jo har et begrænset visningsfelt. Hvilket bl.a. betyder at højre-menuen ikke er synlige på en Smartphone. Dette betyder, at man skal navigere ved at bruge Menu øverst (OBS: se billede nederst).

Her er et eksempel: Det er vigtigt at du peger på > yderst til højre, hvorefter der åbnes en ny menu med de muligheder, som fx Turnering og stævner indeholder ... Vi kigger i dette eksempel på:

Børne U4-U12. Vigtigt igen at du peger på > yderst til højre, hvorefter der åbnes en ny menu med de muligheder, som Børn U4-U12 indeholder.

SKAL du tilbage, så vælge < TILBAGE TIL BØRN OG U4-U12 øverst. God fornøjelse.

Dagens tips: Ligeledes kan du altid finde menu-oversigten på en Smartphone ved at klikke på MENU øverst.

Dommer

Dommerne har fået deres egen indgang, som en form for intranet for vores mange dygtige dommere. De kan her finde Dommerens ABC.

Klubberne er selvfølgelig velkommen til at kigge med, men disse sider er mest for vores dommere.

Hvad gemmer sig i TOP menuen?

Turnering og stævner: Her har vi samlet alt vedrørende vores turneringer og stævner. Opbygget efter vores U-betegnelser. Her findes stævnetilbud for Børn U4-U12, Ungdom U13-U19, som udbydes i sammen med DBU Sjælland, som administrerer disse sider. Ligeledes findes her Fællesturneringen ØST for ungdom. Senior og Senior ældre.

Uddannelse og træning: Her findes DBU uddannelsestilbud, herunder kurser for trænere, ledere og dommere. Ligeledes finder der inspiration til træning.

Børn og unge: Her er samlet alle vores aktiviteter for børn og unge, samt gode råd og inspiration til fodboldens interessenter: spillere, trænere, ledere, forældre og mange flere.

Klubservice: Er næsten identisk med den gamle hjemmeside. Her findes alle oplysninger om alle de tilbud, som tilbydes klubberne, så de kan blive endnu bedre.

Om os: Her har vi samlet alt om DBU Lolland-Falster, bl.a. oplysninger om medarbejdere i administrationen, bestyrelsen, udvalg og grupper. Ligeledes findes en historisk hjørne bl.a. repræsentantskabet, hvor du finder årsberetninger mange år tilbage, samt hvilke klubpersoner, der gennem tider er blevet hædret med et hæderstegn for sin indsats for fodbolden.

God fornøjelse med vores nye hjemmeside.

Billede af forside på mobil 

Log ind