De seneste år er antallet af voksne, der gerne vil spille fodbold for motionens og hyggens skyld steget. Det samme er antallet af danske fodboldklubber, der rent faktisk har hold for voksne motionister, der ikke ønsker at spille turneringskampe. Det kan enten være Fodbold Fitness-hold eller motionsfodboldhold nogle af dem med forskellige sjove navne såsom ”Voksne mænd spiller bold igen” fra Lundtofte BK og ”Messi med måde” fra Aalborg Freja.

I uge 17 inviterer DBU og DGI i samarbejde alle disse klubber til at være med i Fodbold Fitness-ugen. Det behøver ikke at kræve det store af jer som klub, da I som minimum blot skal sørge for, at holdene er klar til at tage imod nye, der gerne vil prøve, i uge 17.

Når I tilmelder jer Fodbold Fitness-ugen, får I hjælp af os til at markedsføre jeres træning, så vi forhåbentligt sammen kan få endnu flere med på jeres hold.

Vores forskning gennem mange år har vist, at fodbold er en meget effektiv motionsform til at forbedre sundhed, fysisk form og trivsel, og derfor vil alle i fodbold-Danmark jo gerne have så mange som muligt til at spille med. Det gør det hele meget sjovere og med de sundhedsfaglige briller på endnu vigtigere. Jeg synes, at den landsdækkende Fodbold Fitness-uge i uge 17 er en glimrende mulighed for, at nye udøvere kan afprøve træningen, så jeg håber, at rigtig mange klubber og hold vil være med, udtaler professor Peter Krustrup fra Institut for Idræt og Biomekanik på Syddansk Universitet, der i mere end 15 år har forsket i sundhedseffekterne ved fodbold og andre idrætsgrene.

 

Vil I være med i uge 17?

Hvis I har lyst til at prøve at booste jeres hold og forsøge at få nye spillere med, kan I tilmelde jer Fodbold Fitness-ugen 2020, som løber af stablen i uge 17.

Læs mere om, hvad I kan få ud af at være med her.

Det er også på denne side, at I tilmelder jeres klub.

Hvis I gerne vil gøre brug af tilbuddet om at få tilsendt gratis postkort, som bliver lavet specifikt til jeres klub, skal I tilmelde jer inden den 1. marts 2020.

 

Fakta: 

Bevæg dig for livet - Fodbold, der står bag Fodbold Fitness-ugen, er et samarbejde mellem DBU og DGI Fodbold. Formålet med samarbejdet er at tiltrække endnu flere voksne medlemmer, som ønsker at spille fodbold for motionens, samværets og hyggens skyld.