Vores stævner til klubberne yngste spillere blev desværre udsat på grund af COVID-19. Corona har været en svær modstander, men det ser ud til at myndighederne åbner op for at man igen kan afvikle fodboldkampe, som vi normalt kender det, men igen ...  alle aktørernes sundhed er selvfølgelig den største prioritet, og vurderes det, at kampene ikke kan afvikles på forsvarlig vis, så er det åbenlyst, at vi ikke kan afvikle stævnerne.

Børnestævner
Datoerne for efterårets 3- og 5-mands stævner er på plads, og som altid byder efteråret på en masse gode muligheder for at komme ud og spille fodbold med andre klubber, for de yngste i fodboldklubberne. 

3-mands - klik her ...

5-mands - klik her ...

Datoerne for vores hverdagsstævner og træningsstævner meldes senere ud.

Tilmeldingen er ikke åben endnu
Al tilmelding foregår via KlubOffice. Der er dog ikke endnu åbnet op for tilmelding, men så snart dette sker, vil det blive kommunikeret ud til klubberne direkte, og her på hjemmesiden.

Men datoerne er på plads, så notér dem gerne allerede ned.

Sommerfodbold
Vores samarbejdspartner DBU Sjælland tilbyder nu ’sommerbold’, en mulighed for at få spillet nogle kampe inden sommerferien for alvor sætter ind, og samtidig blive klar til efterårets turnering. Fra U5 til M+65. Læs mere her,

Spørgsmål?

Tb 166X106
Administrationschef Thomas Bonde Jensen
Indendørs U5-U12 5482 6768 5239 1921