Der afvikles ikke yderligere kampe i turneringen, hvorfor de kampe der ikke er blevet afviklet, bliver udsat til næste år. Herunder er også kvalifikationskampene om at spille i serie 2. DBU Lolland-Falster fastsætter datoerne for kvalifikationskampene, hvilke vi nok skal melde ud hurtigst muligt.

For 8 mands og serie 3 slutter efterårsturneringen uden finale imellem pulje 1 og pulje 2, hvorefter hvert hold modtager en pokal, disse pokaler vil blive overrakt af en repræsentant fra DBU Lolland Falster.

Når turneringen genoptages i 2021, bliver det som en fortsættelse, dvs. at opdelingen i op- og nedrykningsspillene annulleres og turneringen fortsætter uden at pointene halveres. Der spilles en enkeltturnering i foråret 2021.

I har nu mulighed for at holde vinterpause fra turneringsfodbold, men I kan jo fortsætte med at holde formen vedligehold med Covid-19 restriktionerne in mente.

I forhold til indefodbolden afventer vi lige yderligere meldinger på, inden vi endeligt afgøre, hvorledes det kan afvikles.

 

Spørgsmål?

Rune 500X319
Formand for turneringsudvalget Rune Follemand Nielsen