Har din klub lyst til at få flere 5- 11 årige piger i klubben? - Introducere fodbold for flere piger? - eller måske promovere pigefodbolden i jeres lokalområde?

Det og meget mere følger med når man som klub gør anlægget til landingsbane for Pigeraketten. 

Hvorfor skal vi afholde Pigeraketten? 
Pigeraketten har I mere end 25 år, rejst de danske fodboldklubber tynde, med ønsket om at få flere piger til at opdage glæden ved fodbold som spil og fællesskabet i de danske fodboldklubber.

Derfor er det også med 25 års erfaring i bagagen at vi kan sige at, der er mange grunde til at man som klub skal afholde Pigeraketten. 

Det er en oplagt mulighed for at få flere 5-11 årige piger ind i klubben, hvad end man har nogle i forvejen eller ønsker at skabe grobunden for et eller flere pigehold i denne aldersgruppe. 

Det er en oplagt mulighed for at sætte ekstra fokus på pigefodbolden i lokalområdet, og synliggøre det pigearbejde i måske allerede gør i klubben

Det er en oplagt mulighed for at give en masse piger et spændende og god oplevelse, hvor leg og bevægelse er i højsædet, samt en læring om rummet og planeterne. 

God hjælp til Jer som klub
Med Pigeraketten følger også en DBU-instruktør, som sammen med Jeres frivillige hjælpere, skal sikre at I får en fantastisk afvikling.

Som klub skal i stille med mindst 8 frivillige hjælpere på dagen. 

Til gengæld er der med i en afvikling også et gennemtestet rekrutteringsværktøj, en videoguide til arbejdet med rekruttering af piger, et hæfte med inspiration til træningsøvelser, markedsføringsmateriale og meget mere. 

Derudover er der selvfølgelig på dagen, en bil smækfyldt med sjove aktiviteter til de fremmødte piger, så alle kan få en god oplevelse i jeres fodboldklub. 

5 hurtige om Pigeraketten

+

Målgruppe: Piger i alderen 5-11 år
Mål: Flere piger i klubben
Varighed: 2,5 time
Kapacitet: 100 piger
Klubgebyr: 3.200 kr.

En fodboldrejse starter
Mangler din klub et sidste argument for hvorfor lige netop i skal afholde pigeraketten, så kan det være I kan finde det i denne historie, (Link til en side på dbusjaelland.dk), med Simone Boye Sørensen, der har mere end 65 A-landkampe på CV'et. For lige netop hendes fodboldrejse startede også på Pigeraketten i sin lokale klub, Jernløse BK.

Læs mere om Pigeraketten
På denne side kan du finde meget mere information om pigeraketten, og blive klogere på hvad der forventes af klubben, hvad I kan forvente og meget meget mere

Spørgsmål til Pigeraketten?


Se en video af hvad Pigeraketten er