Da vi vendte kalenderbladet til 2021 betød det også nye takster for skattefrie godtgørelser i idrætsforeningerne. Og for nogle kan det være lidt af en jungle, for hvad må man? Og hvad må man ikke?

Derfor inviterer DBU Sjælland og DBU Lolland-Falster til to gratis online-infomøder, hvor du kan få en indflyvning i de skattemæssige forhold for fodboldforeninger med særligt fokus på skatteregler for:

  • Ulønnede ledere og trænere
  • Lønnede trænere og andet personale
  • Fodboldspillere.

På online-infomøderne, der bliver afholdt 2. februar og 10. februar kl. 19.00-20.30, vil reglerne for befordringsgodtgørelse og rejsegodtgørelser også blive gennemgået. Der vil desuden være rig lejlighed til at stille spørgsmål og få styr på reglerne til det nye fodboldår.

Instruktør
Instruktør på de to infomøder er Frank Petersen, der er uddannet revisor. Frank Petersen er i dag kasserer i DBU Sjællands bestyrelse og frivillig i Holbæk B&I, hvor han i en lang årrække var kasserer.

Målgruppe
Mødet er relevant for dig, hvis du er kasserer, sportschef, senioransvarlig, formand eller har en anden rolle i klubben, hvor du har med klubbens økonomi at gøre.

Tilmelding
Møderne er gratis og du tilmelder dig via de to knapper herunder: