Med forsamlingsforbuddet på maks. 5 personer indenfor alle alderskategorier er det ikke muligt at spille fodboldkampe og stævner før tidligst 28. februar 2021.

Derudover er det ikke tilladt at spille hverken indefodbold eller futsal i denne periode, da alle indendørs idrætsfaciliteter skal holdes lukket. 

Alle kampe og stævner i Futsal og VinterBOLD er aflyst for målgrupperne senior og ældre, da disse er omfattet af de nationale restriktioner, der gælder til og med 28. februar 2021.

Herunder kan du læse, hvad forlængelsen af de nationale restriktioner betyder for Futsal og VinterBOLD for målgrupperne børn og unge til og med 7. februar 2021: 

Futsal - Børn (U8-U12) og Futsal - Ungdom (U13-U18)
Stævner og kampene, der ligger i perioden 4. januar til 7. februar 2021, aflyses som udgangspunkt. Vi arbejder på at flytte disse stævner til til senere. Har du spørgsmål så send en mail til Majbrith Mathiesen på maim@dbulolland-falster.dk

VinterBOLD - Ungdom (U13-U19) 
Kampene, der ligger i perioden 4. januar til 7. februar 2021, aflyses som udgangspunkt. Men er de to hold enige om at flytte kampen til en dato efter 7. februar 2021, så bedes de sende en mail til Brian Rasmussen på bras@dbusjaelland.dk

Da der er tale om strukturerede træningskampe, så vil der ikke blive taget højde for spillede og aflyste kampe i stillingerne. 

VinterBOLD – Børn (U8-U12) 
Enkeltkampe for børn (U11-U12 inklusiv SU-rækker) til og med 7. februar aflyses som udgangspunkt. Men er de to hold enige om at flytte kampen til en dato efter 7. februar 2021, så bedes de sende en mail til Brian Molberg til bmol@dbukoebenhavn.dk

Da der er tale om strukturerede træningskampe, så vil der ikke blive taget højde for spillede og aflyste kampe i stillingerne.

Stævner i Vinterbold for børn (U8-U10 inklusiv SU-rækker) vil blive aflyst i perioden til og med 7. februar 2021.

Udendørs træning er muligt 
Forsamlingsforbuddet betyder, at der fortsat kan trænes fodbold udendørs, men kun i grupper á max 5 personer inkl. en træner. 

Et fodboldanlæg må gerne deles op i sektioner, så flere grupper á 5 personer kan træne samtidigt. Opdelingen i zoner skal være tydelig, og de forskellige træningsgrupper må ikke have noget som helst med hinanden at gøre. 

Hvis der er udstukket særlige lokale/regionale/kommunale retningslinjer, så er det naturligvis disse, man skal rette sig efter.