Fra 1. december har det været muligt for fodboldklubberne på Lolland-Falster at indberette sine medlemstal, og fristen udløber søndag den 31. januar.

Det er obligatorisk at aflevere tallene, men en del klubber mangler fortsat at foretage den årlige indberetning.

Derfor skal DBU Lolland-Falster snart i gang med at rykke de pågældende klubber efter tallene, hvis man ikke får indberettet senest 31. januar. 

Find nemt jeres tal med få klik i KlubOffice

KlubOffice sammentæller nu alle fodbold-sportsgrene, når der skal indberettes medlemstal til Det Centrale Foreningsregister, så hvis I holder styr på jeres medlemmer i KlubOffice kan I let og hurtigt få de tal I skal bruge. Sammentællingen i KlubOffice medtager nu alle medlemmer, der er oprettet i sportsgrenene ”Fodbold”, ”Futsal”, ”eFodbold” og ”para/handicapfodbold”

Fra medlemsoversigten i KlubOffice kan I med ét klik danne en rapport over antal medlemmer i de aldersgrupper, der skal indberettes til DIF. Rapporten medtager alle medlemmer, som har været indmeldt i KlubOffice i min. tre måneder af året - og nu således også medlemmer fra sportsgrenene 'Futsal' og 'eFodbold', hvis de er oprettet i KlubOffice. 

Spørgsmål?

Maibrith 166X106
Koordinator Maibritt Mathiasen
Hovedansvarsområder: Fællesturneringer med DBU Sjælland, 11 og 8 mandsturneringer, Dommerpåsætning, Vinterbold, Kampflytninger, Turneringsbestemmelser, Holdkort support, Kluboffice support, Dommertest/kurser, Intern og ekstern kommunikation, Sociale medier, Ad-hoc opgaver, Børne- og ungeudvalg, Mødekoordinering 54 82 67 68 50 85 05 26