Selvom vinteren er kommet og det er mørkt udenfor, så går det snart mod lysere tid. Det betyder også, at forårsturneringen inden længe står for døren, og nu er tilmeldingen til forårsturneringen 2023 åben.

Tilmeldingen til både forårsturneringen og DBU Pokalen sker som altid via KlubOffice og lukker tirsdag den 28. februar 2023.

Hold der gennemførte efteråret er automatisk tilmeldt

Hold der deltog i 11-mands og 8-mands turneringerne i efteråret 2022 er automatisk blevet overført til forårssæsonen 2023.

Dette gælder dog ikke for hold, som blev trukket ud af efterårsturneringen. Disse er således ikke automatisk gentilmeldt. Har man forventning om at kunne stille hold igen, så skal et trukket hold fra efterårsturneringen altså tilmeldes på ny for at kunne deltage i forårsturneringen.

Kvinde senior og ungdom

DBU Lolland-Falster har turneringssamarbejde med DBU Sjælland for kvinde-senior og ungdom (U13-U19), som administrerer disse turneringer.

Vi bringer derfor denne nyhed fra DBU Sjælland på vores hjemmeside. 

Børnestævner

DBU Lolland-Falster har udarbejdet datoplan for alle børnestævner for foråret 2023.

Læs mere HER om vores mange tilbud bl.a. 3:3 og 5:5 stævner, legedage for U4-U5 og aftenstævner for drenge U9, U10, U11 og U12.

Opdateret 14-02-2023

Kan man tilmelde et automatisk overført hold i en ny række?

Et spørgsmål som vi har fået flere gange, og som måske ikke er helt logisk for mange er, hvordan man tilmelder et eksisterende hold, der er automatisk overført, i en lavere eller højere række. Metoden er følgende:

  • Træk holdet i den pågældende række
  • Tilmeld holdet på ny i den ønskede række

Har man f.eks. et hold i række 3, som man vil tilmelde række 4, så skal man først trække holdet fra række 3, og derefter laver en ny-tilmelding af holdet i række 4.

Er man i tvivl om metoden, er man selvfølgelig meget velkommen til at kontakte DBU Sjælland. Se kontaktinfo nederst i denne artikel.

Forårsturneringen fortsætter, hvor efterårsturneringen sluttede

Forårsturneringen fortsætter rent praktisk, hvor efterårsturneringen slap. Det betyder, at selvom turneringen har ligget stille i flere måneder, så kører turneringen videre, som havde der ikke været en pause.

Det kan således have en betydning for om spillere er spillet fri, ligesom karantæner fra efterårsturneringen fortsat er gældende.

Vær derfor ekstra opmærksom i forårssæsonens første kamp, så I undgår bøder/gebyrer, der sagtens kunne være undgået.

Ved spørgsmål vedrørende forårsturneringen, kontakt:

Lars Nielsen
Administrator Lars Nielsen
8:8 og 11:11 U13 og ældre, Indendørs på håndboldmål U11 og ældre, Pokalturneringer 4634 0734
Brian Rasmussen
Administrator Brian Rasmussen
8:8-turnering U10-U12, event/stævner, Vinterbold, KlubOffice 4634 0741

Kontaktperson hos DBU Lolland-Falster:

Maibritt 500X319
Koordinator Maibrit Mathiasen
Fællesturneringer med DBU Sjælland (11 og 8 mandsturneringer) 54 82 67 68 50 85 05 26