Årets repræsentantskabsmøde bliver igen i år afviklet i Bangs Have i Maribo. Du kan senere på vores hjemmeside læse formandens beretning og et referat fra mødet.

Dagsorden kan ses her ...

Valg til DBU Lolland Falsters bestyrelse: Gert Lundgaard blev genvalgt som formand. Jan Koch og Michael Skaarup blev ligeledes genvalgt til bestyrelsen.

Læs mere om årets 2021 her ...  bl.a. årsberetningen og bestyrelsens mundlige beretning.

Kim Danielsen Gulnaal Kim Danielsen

DBU Lolland-Falsters Guldnål

Systofte Boldklubs afgående formand Kim Danielsen blev på årets repræsentantskab hædret med unionens højeste udmærkelse: DBU Lolland-Falsters guldnål.

Kim får velfortjent nålen for snart 40 års ledergerning i Systofte Boldklub. Kim meldte sig ind i klubben som helt ung i starten af 1980´ere og tog efter ganske kort tid fat på en livslang ledergerning i klubben, 

I Kims formandsperiode opnåede Systofte Boldklub sit største resultat i klubbens mere end 80-årige historie, da det i 2018 lykkedes førsteholdet at rykke op i Sjællandsserien.

Kim var i høj grad med til at gøre denne bedrift mulig med sit store engagement og faste hånd på rattet gennem alle årene, og alle i og omkring Systofte Boldklub ved, at man kan regne med Kim. Et ord er et ord og når Kim har sagt ja til at løse en opgave, så bliver den løst. 

Også i DBU Lolland-Falster regi har Kim gennem alle årerne været en aktiv, og til tider, skarp stemme i debatterne. Ikke mindst til repræsentantskabsmøder, formandsklubmøder og møder med banegruppen har han givet sin mening til kende og mødt velforberedt op med argumenterne i orden. Det fik DBU Lolland-Falster også øjnene op for i 2015, da formand Gert Lundgaard ved klubbens 75-års jubilæum tildelte Kim DBU Lolland-Falsters sølvnål.

Kæmpe stort tillykke til Kim.

På årets repræsentantskabsmøde blev der uddelt forskellige priser.

Hæderen gik til ...

Aarets Fodboldklub Maribo 2021 Maribo Boldklub

Årets breddeklub på Lolland-Falster:

Maribo Boldklub

Årets leder på Lolland-Falster:

Morten Heinecke, Væggerløse Boldklub

Jannie Tirsted Jannie Juul, Tirsted IK 85

"Gør en forskel" prisen:

Jannie Juul, Tirsted IK 85.

Dette arkiv er en del af fodboldens ”fælles hukommelse” – et sted, hvor vi kan søge viden om vores lokale fodboldhistorie

Spørgsmål?