Der er spænding og intensitet, når slagene skal afgøres i DBU eFodbold-turneringen. Her er det Odense Boldklub og Birkende BK i direkte duel.


eFodbold er spænding, høj intense kampe, glæde, ærgrelse, sejre og nederlag. Præcis som den udendørs fodbold. Men, DBU eFodbold er mere end det. Det er nemlig også socialt samvær og hygge på tværs af klubber i den lokale fodboldklubs klubhus.

I de seneste to weekender er de første lokale stævner i årets DBU eFodbold-turnering blevet spillet og de første kvalificerede til de regionale finaler dermed fundet. 

Fyn
På Fyn lagde Birkende BK klubhus til, og her bragde de sammen med Odense Boldklub og FIUK. Sidstnævnte i samarbejde med organisationen UngOdense. Til stævnet var der en god, intens og samtidig hyggelig stemning, men på banen var der ikke meget gæstfrihed. Det blev nemlig det ene af Birkende BKs egne hold, der strøg til tops. Dermed kvalificerede de sig til de regionale finaler - i øvrigt sammen med stævnets nr. 2 fra FIUK. Stævnets øvrige hold, har dog chancen igen 11. december, når eFodbold igen ruller til et fynsk stævne. 

Sjælland/KBH
På den anden side af Storebæltsbroen lagde IF Hjorten digitalt græs til endnu et eFodbold-slag. Her deltog 7 hold fordelt på Hørsholm Usserød Idrætsklub, Frederiksværk Fodbold Klub og Store Heddinge Boldklub. Sidstnævnte løb med sejren - skarpt forfulgt af IF Hjortens ene hold. Begge er nu klar til de regionale finaler.

Også i Rosenhøj IF var luften tyk at spænding foran skærmen, hvor også Vemmelev BK og Fløng-Hedehusene BK havde hold med i stævnet for U8-U12. Det blev en fed eFodbold-dag uden en vinder, da vi ikke spiller med resultater i børnerækkerne. 

Næste stævnerunde i det østlige Danmark er 17. december.

Jylland
I det jyske blev der i weekenden spillet eFodbold-stævner i 6 forskellige klubber. I Region 1 var det de forsvarende danmarksmestre fra Nordens Paris FC, der løb med stævnesejren. Længere syd på i U13-U16 rækken var det Staurup IF, der kom ud på toppen, mens det i U17+-rækken var BK22, der strøg til tops. De øvrige 3 stævner var i U8-U12 rækken, hvor vi ikke spiller med resultater.

Næste stævnerunde i det jyske Danmark er 17. december.


Prøv DBU eFodbold af til stævne i en klub nær jer

For første gang afvikles DM-turneringen i DBU eFodbold i et stævneformat i de indledende runder. Det betyder, at I har mulighed for at tilmelde hold til et eller flere af de stævner, der bliver afviklet i en klub i jeres område.

Fra hvert af stævnerne kan I kvalificere jer til de regionale finaler og derfra eventuelt videre til Grand Finals - de officielle DM-finaler.

Uanset hvor langt I når, venter der jeres hold nogle gode eFodbold-oplevelser sammen med andre eFodboldhold fra fodboldklubber nær jer. Til et stævne kan I kan nemlig se frem til 4-5 fede kampe (af ca. 30. min).

Det koster 100 kr. pr. hold at deltage i et stævne. Se:

Vi er klar med et gratis FIFA23-spil til de første 100 klubber, der tilmelder hold til årets turnering. 


Mere om turneringen

Vi spiller FIFA23, hvor der dystes 2 mod 2. Jeres hold kan bestå af 2-6 spillere. Det kræver blot to controllers ("joystick") at deltage - og dem har spillerne ofte selv.

I ventetiden mellem holdets kampe kan man følge de øvrige holds dueller. Der er derfor alle muligheder for at suge spændende FIFA-dyster til sig. 

Se mere om turneringen her:


Se også mere om DBU eFodbold på nedenstående knap, hvor du kan finde svar på spørgsmål som:

- Kan vi få hjælp til eFodbold i klubben?

- Hvem kan spille med?

- Hvilke aktiviteter under DBU eFodbold kan vi deltage i

...og meget, meget mere.