Nu kan du komme til pigeseminar, hvor du blandt andet vil få inspiration til at at skabe et godt fodboldmiljø, hvor spilleren trives, føler sig velkommen, bliver anerkendt og set, så spilleren er i metal balance med sig selv og sine omgivelser.

Deltagerne vil få konkrete værktøjer til, hvordan man som træner kan lære at tackle spillerne og være opmærksomme på problemer og mistrivsel.

Der vil også blive talt om de udfordringer, som pigerne møder i hverdagen (familie, venner, skole, fritid) og hvordan fokus på de forkerte ting kan knockoutet deres mentale tilstand.

Praktiske oplysninger

Pigeseminaret afholdes søndag den 11. juni 2023 kl. 9.30-14.30.

Seminaret afholdes i Tåstrup FC.

Deltagerprisen er 450 kr. inkl. forplejning

Oplægsholderen på sommerens pigeseminar er Mikkel Bonke, der er mentaltræner i Brøndby Masterclass, DBU trænerudvikler og partner i DoubleYou – Human performance for life.

Efter en frokostpause tager der fat på at deltagerne får mere viden om skadesforbyggende træning og hvordan man skal dosere træningen i voksealderen. Samt hvordan trænere udfører skadesforbyggende træning og hvordan man træner, når skaden er sket.

Der vil være aktiv deltagerinvolvering både i træningslokalet og på træningsbanen.

Alle er velkomne – og hvis du har en UEFA C, B eller GKB-licens får du 3 point til vedligeholdelse af denne ved deltagelse.