Selvom mange klubber lige nu har fuldt fokus på de mange gode vinterfodboldtilbud, så er det nu også tid til at se frem mod lysere tider og den almene forårsturnering for 2024. For vi har åbnet for tilmeldingen til DBU Sjællands forårsturnering og samtidig for tilmelding til Oddset Pokalen.

Som altid sker tilmelding i KlubOffice – tilmeldingen er åben til og med tirsdag den 27. februar 2024.

KVINDE SENIOR OG UNGDOM

DBU Lolland-Falster har turneringssamarbejde med DBU Sjælland for kvinde senior og ungdom (U13-U19), som administrerer disse turneringer.

Vi bringer derfor denne nyhed fra DBU Sjælland på vores hjemmeside.

Forårsturneringen fortsætter, hvor efterårsturneringen sluttede

Forårsturneringen fortsætter rent praktisk, hvor efterårsturneringen slap. Det betyder, at selvom turneringen har ligget stille i flere måneder, så kører turneringen videre, som havde der ikke været en pause.

Det kan således have en betydning for om spillere er spillet fri, ligesom karantæner fra efterårsturneringen fortsat er gældende.

Vær derfor ekstra opmærksom i forårssæsonens første kamp, så I undgår bøder/gebyrer, der sagtens kunne være undgået.

Hold der gennemførte efterårets turnering er automatisk tilmeldt

Hold der deltog i DBU Sjællands 11:11 og 8:8 turneringer i efteråret 2023 er automatisk overført til forårsturneringen 2024.

Dette gælder dog ikke for hold, som blev trukket ud af efterårsturneringen. Disse er således ikke automatisk gentilmeldt. Har man forventning om at kunne stille hold igen, så skal et trukket hold fra efterårsturneringen altså tilmeldes på ny for at kunne deltage i forårsturneringen 2024.

Kan man tilmelde et automatisk overført hold i en ny række?

Et spørgsmål som vi har fået flere gange, og som måske ikke er helt logisk for mange er, hvordan man tilmelder et eksisterende hold, der er automatisk overført, i en lavere eller højere række. Metoden er følgende:

  • Træk holdet i den pågældende række
  • Tilmeld holdet på ny i den ønskede række

Har man f.eks. et hold i række 3, som man vil tilmelde række 4, så skal man først trække holdet fra række 3, og derefter laver en ny-tilmelding af holdet i række 4.

Er man i tvivl om metoden, er man selvfølgelig meget velkommen til at kontakte DBU Sjælland. Se kontaktinfo nederst i denne artikel.

KONTAKTINFO

Ved spørgsmål vedrørende forårsturneringen 2024 kan I ringe til DBU Sjællands turneringsafdeling.

  • Ring på 4632 3366
  • Tast 1 for at komme direkte igennem til turneringsafdelingen, som kan hjælpe dig

Spørgsmål

Maibritt 500X319
Koordinator Majbritt Mathiasen