Al tilmelding til kampe og stævner under DBU Lolland-Falster foregår via KlubOffice, og vi giver jer her en guide til, hvordan I giver jeres trænere mulighed for selv at klare holdtilmeldingen.

1. Opret en brugergruppe i KlubOffice til trænerne
I KlubOffice opretter I en brugergruppe, hvor brugerne kun har adgang til holdtilmeldingsmenuen. Det gøres via topmenuen Personer > KlubOffice brugere > Brugergrupper, hvor man klikker på ikonet, der ligner et blankt stykke papir.

Derefter navngives brugergruppen og alle rettigheder bortset fra holdtilmeldingsdelen fjernes:

Brugergruppe Trænere


2. Placér trænerne i brugergruppen

I menuen Personer > KlubOffice brugere > Brugere oprettes trænerne som KlubOffice-brugere via ikonet, der ligner et blankt stykke papir.

Her kan nu vælges mellem de personer, der allerede er oprettet i klubbens KlubOffice, og under KlubOffice-rettigheder vælges den nye brugergruppe. Afslut med Gem ændringer.

KO Rettigheder

Træneren modtager nu en mail om, at han/hun er oprettet som KlubOffice-bruger. I skal så blot informere dem om, at de selv skal stå for den løbende holdtilmelding ved at logge på KlubOffice og vælge menuen Turneringer og Hold > Holdtilmelding.

OBS! Hvis træneren ikke kan søges frem ved brugeroprettelsen, skal han/hun først oprettes som person i menuen Personer > Andre personer > Personoversigt. Her oprettes de med hvervet klubperson. De sendes nu automatisk til godkendelse hos DBU Lolland-Falster, og du modtager mail, når godkendelsen er sket. Du kan nu oprette ham/hende som bruger jf. ovenstående.

Sådan logger trænerne på KlubOffice

I bunden af www.dbulolland-falster.dk kan trænerne logge ind med deres DBU-bruger, hvorefter de finder KlubOffice i toppen af skærmen:

Kluboffice Bund2

Smartphone

Det er også muligt at logge på KlubOffice ved hjælp af din smartphone. Det gør du vil at logge på MIT DBU ved hjælp af punktet Log ind.

HER er en lille vejledning ... bemærk dog at vejledningen fortæller, hvordan man finder punktet Dommer på en smartphone, men kan også bruges til, hvordan du finder Log ind (MIT DBU).

Alternativt kan de blot google sig frem til KlubOffice.

Husk stamholdet i tilmeldingen

Hvis I arbejder med stamhold i klubben, kan træneren med fordel tilmelde via korrekt stamhold i step 1 i holdtilmeldingen. Derved opdateres holdsiden på klubbens hjemmeside automatisk med det nye kampprogram for stævnet, og stævnet havner i holdets KampKlar, hvor kampprogrammet så let kan tilføjes holdets aktiviteter.

Spørgsmål

Simone 500X319
Koordinator Simone Hersleb Mathiasen
Hovedansvarsområder: 3- og 5-mandsstævner, Sociale medier, Ad-hoc opgaver 54 82 67 68