’Kant 3v1’, ’6v6 med 4 jokere’ eller ’1v1 retvendt’. Det kan lyde som kodesprog , men for landets fodboldtrænere er det en naturlig del af en fodboldtræning.

De træningsprogrammer, som de seneste år er landet i tusindvis af træneres digitale postkasser, bliver nu samlet i Fodbold appen, hvor øvelser og fodboldtræninger fordelt på aldersgrupper fremover kan findes i det nye Øvelsesbanken.

Oevelsesbanken Nu har trænere øvelser og træningspas lige ved hånden, der passer til holdet.

En hjælpende hånd - lige ved hånden 

Uanset om man har taget tjansen som træner for et halvår i den lokale klub - eller har mange års erfaring og træneruddannelse bag sig - så kan der være brug for inspiration til at sammensætte en god træning.

Det får tusindvis af fodboldtrænere hver uge med DBU Træningsprogrammer. Nu bliver de populære øvelser, træninger og videoer lidt lettere at finde og tage med på farten.
Træningsprogrammerne bliver således fremover udsendt via Fodbold appen, og kan findes i det nye 'Øvelsesbanken' i appen, hvis man har nyeste version.

Opdater Fodbold appen i App Store her – eller i Google Play her

Sådan får man DBU Træningsprogrammer

DBU Træningsprogrammer sendes til alle trænere og holdledere, der er registreret som holdkontakt på et turneringshold eller stamhold  – og træningspasset er altså specifikt tilpasset den aldersgruppe, man er tilknyttet. Hvis man vil have træningsprogrammer fra andre årgange – eller ikke ønsker at modtage – kan man vælge til og fra på Mit DBU her.

Fluebenene er sat ud fra aldersgruppen på de hold, man er tilknyttet. Man kan godt få træningsprogrammer tilsendt uden at være træner eller holdleder. Så skal man blot vælge en årgang til her

Programmerne udsendes som en besked til ’Beskedcenter’ – den indbakke, der kan findes i højre hjørne af Fodbold appen. 
I Beskedcenterets indstillinger kan man ligeledes vælge, hvordan man vil have træningsprogrammet leveret - som udgangspunkt får man det fremover tilsendt som e-mail, og får også besked, når det er klar, via en notifikation fra Fodbold appen. 

Sammensæt din egen Øvelsesbank 

Det hele er delt ind i aldersgrupper og temaer, så man kan sammensætte sin egen øvelsesbank af favoritøvelser og træningspas.

På den måde kan man løbende skabe sig et katalog af aldersspecifikke øvelser og træninger, som man kan tage med sig rundt i sin trænergerning. Alle kan søge øvelser og træningspas frem i Fodbold appen, men hvis man ønsker at tilføje øvelser og træningspas til sin egen øvelsesbank, skal man være logget ind.

Se hvordan det foregår i videoen her:

Øvelsesbanken og de enkelte øvelser kan også findes ved at logge ind med sit DBU-login på Mit DBU her.  

Find vejledninger til Øvelsesbanken i Fodbold appen her – og til Mit DBU her.