Kravlenisser, pebernødder og juletræer. For de fleste står julen ikke lige for døren. Men når det handler om at få fat i årets DBU-julekalender, er det med at kridte skoene. I kan nemlig allerede nu bestille kalendere - og dermed have ekstra god tid til at komme godt ud over rampen med salget.

Når jeres kalendere er i hus, er I klar til at sende små og store fodboldspillere ud at stemme dørklokker eller på rundtur til familien for at sælge kalendere - og på den måde skaffe penge til klubkassen.

Mange tusinde kroner til klubben
Der er flere måder, I kan vælge at sælge skrabekalenderne på: I kan vælge at gå med livrem og seler ved at returnere alle de kalendere, I ikke får solgt. På den måde tjener I 18 kroner per solgt julekalender.

Hvis I bestiller uden returret, kan I tjene 26 kroner per solgt kalender. Men så I kan altså ikke returnere de resterende kalendere.

Hvis I eksempelvis sælger 1.000 julekalendere, betyder det altså hhv. 18.000 og 26.000 kroner til klubben – det sidste dog forudsat at alle kalendere bliver solgt. Dertil kommer eventuelle indtægter fra de sponsorer, I kan sætte på kalenderen.

Slip for alt det praktiske
Med DBU’s skrabejulekalendere kan I slippe for administration af spilletilladelser og præmier: DBU tager sig af al det praktiske med spilletilladelse, gevinster, afregning og logistik.

I kan gøre skrabejulekalenderen til jeres egen og vælge egne fotos, klublogo samt tilføje op til fire sponsorer på kalenderen.

Der følger en udførlig guide og salgsmateriale med, når I bestiller, så det er let at gå til.

DBU’s overskud fra salget går i år til UNICEF’s arbejde for at styrke det gode børneliv for alle verdens børn.

Kalenderne kan sælges fra 1. oktober 2023 til 31. december 2023.

Bestil dem her
https://endelafnogetstorre-julekalender.dk/